Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Yeni sezon hazırlıkları için Kocaeli Kartepe'de kampa giren Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımı Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da transfer çalışmaları da devam ediyor.

19.07.2014 16:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni sezon hazırlıkları için Kocaeli Kartepe'de kampa giren Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımı Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da transfer çalışmaları da devam ediyor.

Şu ana kadar Pendikspor'dan Caner Erdoğan ve Ofspor'dan kaleci Hayrettin'le sözleşme imzalayan yönetimin anlaşmaya vardığı forvet Emre Aktaş'ın kampa katılması bekleniyor. Maddi konularda anlaşma sağlanamayan Kamil kampa katılmazken, bu futbolcunun kalıp kalmayacağı belli değil. İstanbul dışında oynamak istemediğini belirten Mert ise İstanbul takımlarıyla görüşmelere devam ediyor. Sözleşmesi devam eden iki futbolcu da istenen bonservis bedelini getirmeleri halinde ayrılabilecek.

Bu arada teknik direktör Çoşkun Demirbakan ile yardımcı antrenörler Yaşar Akçura, Deniz Doster, Hüseyin Kaya ve Mesut Önal yönetiminde çalışan yeşil-kırmızılı takımda tempo giderek artıyor. Hedefini PTT 1. Lig'e yükselmek olarak belirleyen yeşil-kırmızılılar, kondisyon ağırlıklı idmanlar yaparken, teknik heyetin bir süre daha bu yöndeki çalışmalara devam edeceği kaydedildi.

İki etap halinde kamp yapacak olan Diyarbakır ekibinin, ilk etap kampı 27 Temmuz'da sona erecek. Bayram nedeniyle futbolculara verilecek 3 günlük iznin ardından takım, 31 Temmuz'ta Kızılcahamam Patalya'da toplanacak. İkinci etap kampı 14 Ağustos'ta tamamlanacak ve lig hazırlıkları için Diyarbakır'a dönecek. 1 ay devam edecek kampta en az 7 özel maç yapmayı amaçlayan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un maç programı ise henüz netleştirilmedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement