Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcisi Turgutluspor ile 2 yıllık anlaşması bulunan Mehmet Albayrak'ın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.

22.07.2014 15:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcisi Turgutluspor ile 2 yıllık anlaşması bulunan Mehmet Albayrak'ın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi. Albayrak, ayrılılık sebebinin tamamen ailevi nedenlerden dolayı olduğunu ifade etti.

Albayrak yaptığı yazılı açıklamada, "Gelecek sezon için Turgutluspor ile sözleşme imzaladım ancak birkaç gün önce netleşen tamamen ailevi konulardan dolayı İstanbul'da olmam gerektiği için çok sevdiğim Turgutluspor'dan istemeyerek de olsa ayrılma kararı almak zorunda kaldım. Bu kararımı kulüp başkanımız Adnan Demirel ve yönetimiyle paylaştım. Kendisinin ve yönetimin son derece anlayışlı yaklaşımı beni çok mutlu etti. Sözleşmemin 2 yıl daha devam etmesine rağmen benden hiçbir talepte bulunmadan vefa örneği göstererek sözleşmemi karşılıklı olarak feshettiler. Bu olumlu ve güzel davranışından dolayı Turgutluspor kulüp başkanı ve yönetimine çok teşekkür ederim. Ben bu ayrılığın geçici olduğuna inanıyorum ve gelecek sezonlarda Turgutluspor formasını tekrar büyük bir gururla giyeceğimi belirtmek isterim" dedi.

Eski yönetimin kendine vefasızlık yaptığını belirten Albayrak, "Burada yaşadığım bir kırgınlığımı belirtmeden geçmeyeceğim. Geçtiğimiz sezon 9. hafta talihsiz bir şekilde Çankırıspor maçında ayağımın kırılmasının ardından o dönemdeki kulüp başkanı ve yönetimi tarafından verilen sözlerin hiçbirinin tutulmaması o dönemdeki yönetimin şahsıma defalarca vefasızlık yapılmayacağı yönündeki söylemleri ve basına yapılan açıklamalara rağmen üzücü bir süreç yaşadım. 8 aylık süreçte tek bir kuruş ödeme yapılmadı. Geçmiş dönemdeki başkan ve yönetime yaptıkları vefasızlıktan dolayı kırgınlığımı açık ve net şekilde belirtmek istiyorum. Ayrıca bugün bir internet sitesinde okuduğum, benim ağzımdan yapılan yanlı ve kötü amaçlı haberin benimle hiçbir ilgisi olmadığını aksine yeni gelen başkan ve yönetimin benim her zaman yanımda olduğunu vefanın ne demek olduğunu gösterdikleri için çok teşekkür ediyorum. Turgutluspor'a ve yönetimine yeni sezonda başarılar dilerim" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement