Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Altay Spor Kulübü Başkanı Aslan Savaşan, Gaziemir Kutlu Aktaş Tesisleri’nde basın mensuplarıyla bir araya gelerek göreve geldiğinden bu yana gerçekleştirdikleri icraatları açıkladı.

15.08.2014 18:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Altay Spor Kulübü Başkanı Aslan Savaşan, Gaziemir Kutlu Aktaş Tesisleri'nde basın mensuplarıyla bir araya gelerek göreve geldiğinden bu yana gerçekleştirdikleri icraatları açıkladı.

Altay Başkanı Aslan Savaşan, yönetim kurulunu devir aldıkları günden bu yana kadar yaptıkları çalışmalar konusunda kamuoyunda bilgi kirliliği yaşandığını, bunların önüne geçmek için daha şeffaf bir yönetim sergileyeceklerini belirtti. Yeni sezon hedeflerini de açıklayan Savaşan, eski teknik kadro ve futbol şubesinin ortak çalışması sonucunda transferleri yaptıklarını vurgulayarak, "Takviyelerimizin tamamı incelenerek yapıldı. Yeni hocamız Mesut Tosun'un vereceği raporla eksik görülen bölgelere transferler yapabiliriz" dedi.

"FUTBOLCULARA 600 BİN TL ÖDENDİ"

Transfer edilen futbolcuların yaklaşık 600 bin TL tutarındaki garanti ücretlerinin yatırıldığı bilgisini veren siyah-beyazlıların başkanı Aslan Savaşan, "Geçen sezon mali sıkıntılar nedeniyle oyunculara garanti ücret verilemedi. Bu paraları yatırarak itibarımızı geri kazandık. İstifa eden Ramazan hocanın Altaylı'lığından şüphemiz yok ancak aile içerisinde yaşanan sorunlar sebebiyle ayrılık kararı alındı" ifadelerini kullandı. Tesislerin bakımı ve Alsancak Stadı'ndaki koltukların yenilenmesi için 200 bin TL civarında para harcadıklarını belirterek, "Kulübümüzün, kulüp lisansı alabilmesi için 200 bin TL ödedik. Yönetimimiz SGK yapılandırılmasında olduğu gibi, kendi cari dönemine ait prim ödemelerini de gününde yaptı. Yıl sonunda da SGK ve vergi dairesine 350 bin TL vereceğiz" diye konuştu.

"UMBRO FİRMASIYLA ANLAŞMAYA VARDIK"

Başkan Savaşan, malzeme konusunda haksız eleştirildiklerini de dile getirerek, UMBRO firmasıyla bir anlaşmaya vardıklarını ve sezon boyunca tüm malzemelerinin karşılanacağını belirtti. 2014-2015 sezonu kombine fiyatlarını belirlediklerini açıklayan Savaşan, açık tribünün 100 TL, kapalı tribünün 250 TL, VIP tribünün ise 1000 TL olduğunu söyledi. Savaşan son olarak, cuma günü satışa çıkacak olan kombineleri alanlara 100. yıl formasının hediye edileceğini de sözlerine ekledi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement