Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da genç oyuncular Mert Ali Turgut ile Can Doruk Çağlar’ın başka bir takıma kiralanacağı öğrenildi.

21.08.2014 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da genç oyuncular Mert Ali Turgut ile Can Doruk Çağlar'ın başka bir takıma kiralanacağı öğrenildi.

Yeni Malatyaspor'un gelecek vaat eden genç forvet oyuncusu Mert Ali Turgut ile gurbetçi futbolcu Can Doruk Çağlar'ın kiralık olarak başka bir takıma gönderileceği belirtildi. Teknik direktör Mustafa Uğur'un kamp çalışmalarına dahil ettiği 2 oyuncunun performanslarından memnun olduğu ifade edilirken, genç oyuncuların kendilerini geliştirebilmeleri adına forma giyebilecekleri bir takıma kiralanmaları için görüşmelerin başladığı öğrenildi.

Yeni Malatyaspor'da Coca-Cola Akademi Ligi U-19 kategorisinde şampiyonluk yaşayan Malatyalı futbolcu Mert Ali Turgut'un, Spor Toto 3. Lig ekibi Kahramanmaraş Belediyespor'a gönderileceği tahmin ediliyor.

Geçmiş yıllarda Hollanda'da WV-Venlo forması giyen 20 yaşındaki Can Doruk Çağlar'ın ise gelecek uygun bir teklife göre kiralanmasının planlandığı öğrenildi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement