Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’un ikinci başkanı İlhan Kavuk, Ofspor maçını kazanıp, lige iyi başlamak istediklerini söyledi.

29.08.2014 18:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un ikinci başkanı İlhan Kavuk, Ofspor maçını kazanıp, lige iyi başlamak istediklerini söyledi.

Malatya İnönü Stadı'nda gazetecilere açıklamada bulunan Kavuk, yönetim olarak bazı sıkıntıları yüzde yüz atlattıklarını ifade etti.

Kavuk, takım olarak Ofspor maçına odaklandıklarını kaydederek, "İlk etapta yönetim olarak bazı sıkıntılar yaşadık. Ama şu geldiğimiz noktada yüzde yüz bu sıkıntılarımızı çözdük. Şuan her sıkıntımızı bitirmiş ve Ofspor maçına odaklandık. Yeni Malatyaspor'a sahada sahip çıkıp takımımızın başarısı için bütün sistemin birbirine kilitlenmesi lazım. Artık başka şeyleri bir kenarı bırakmak gerek" dedi.

Transferi noktalamadıklarını kaydeden Kavuk, "Transfere biraz geç başladık. Teknik direktör sorununu geç çözdük diye. Ama iyi transferlere imza attırdık. Hızlı yol aldık. Önemli olan hızlı yol alırken takıma faydalı transferler yapmaktı. Gördüğünüz kadarıyla takımımız iyi. Gerekli özveriyle çalışıyorlar. Transferde kariyerli futbolcular aldık. Biz gençlerdense tecrübeye önem verdik. İnşallah güzel saha sonuçları alırız" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement