Yeni Malatyaspor, Tavşanlı Linyitspor Maçının Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika
Spor

Yeni Malatyaspor, Tavşanlı Linyitspor Maçının Hazırlıklarına Başladı

Yeni Malatyaspor, Tavşanlı Linyitspor Maçının Hazırlıklarına Başladı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, Tavşanlı Linyitspor maçının hazırlıklarına başladı.

02.09.2014 19:39  Güncelleme: 20:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, Tavşanlı Linyitspor maçının hazırlıklarına başladı.

Lige, Ofspor galibiyetiyle başlayan ve moral depolayan Yeni Malatyaspor, ligin ikinci haftasında deplasmanda oynayacağı Tavşanlı Linyitspor maçının hazırlıklarına start verdi.

İdman öncesi saha ortasında toplanan teknik ekip ve futbolcular bir süre toplantı yaptıktan sonra, futbolcular ligin ilk maçı olan Ofspor karşılaşmasında gol atan Aydın Çetin ve Ramazan Kahya'ya maske taktırdı. Teknik ekip daha sonra tüm futbolculara balon vererek şişirmelerini istedi. Balonları şişiren futbolcular balonları grup oluşturarak aralarına aldı. Balonu düşen futbolcuya ceza veren teknik ekip, daha sonra balonları bir bir futbolculara patlattırdı. İdman öncesi futbolcuların bir hayli neşeli olduğu gözlerden kaçmadı. İdmana düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan sarı-kırmızılılar, açma-germe hareketlerinin ardından teknik ve taktik bir çalışma gerçekleştirdi. İdmana Yeni Malatyaspor'un çiçeği burnunda transferi Emre Toraman'da katıldı. Sakat olan Emre Öztürk de takımla birlikte düz koşuya katıldı.

"LİGE İYİ BAŞLADIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ"

Öte yandan teknik direktör Mustafa Uğur, gazetecilere açıklamalarda bulundu. Sezonun ilk maçında alınan 3 puanın önemli olduğunu dile getiren Uğur, "Bizim için sezonun ilk maçında 3 puan önemliydi. Lige iyi başlamak istiyorduk. Oyuncularımızın saha içerisinde vermiş olduğu anlamlı mücadele skordan da önemliydi. Birbirleriyle olan yardımlaşmaları çok önemliydi. Bunun üzerine galibiyetle ayrılmak bir başka güzeldi. 3-4 haftalık bir sürecin bu takım üzerinde çok büyük bir etkisi olacaktır. Bahane olarak söylemiyoruz. Bu süreci istediğimiz seviyede geçersek, takım olarak inanılmaz güzel şeylerin saha içerisinde olduğunu hepimiz göreceğiz. Oyuncularıma güveniyorum. Başlangıç önemliydi. Devamı daha da önemlidir" dedi.

Tecrübeli teknik adam, Tavşanlı Linyitspor maçını da kazanıp, yollarına iyi bir şekilde devam etmek istediklerini kaydederek, "Hiçbir maç kolay olmaz. Sıradan gibi görünen takımlar gerçekten sıkıntı yaratabiliyor. Ofspor maçını da kimse umursamıyordu. Ama sahada mücadelelerini hepimiz gördük. Biz hiçbir takımı küçümsemeyeceğiz. Zaten küçümseme gibi bir lüksümüz de yok. Her maçı 2 puan olarak düşünüyorum. Her maç 2 puan olarak değerlendirildiğinde işimizi iyi yapmış oluruz" ifadelerini kullandı.

"BU TÜR AKTİVİTELER OLMALI"

Takımda pozitiflik adına, takım olmak adına bazı sürprizlerin olacağının sinyallerini veren Uğur, "Takım olma adına Ofspor maçında gol atan arkadaşlara hediye verildi. Diğer hocamızın fikriydi. Tabi takımdaşlık adına pozitif olarak görüyoruz. Müsabakanın dışında da bu tür aktiviteler olmalı. Hem tesislerde hem de tesis dışında kurulan arkadaşlıklar önemli bizim için. Biz bunu yakalayabilirsek Yeni Malatayspor'a çok büyük faydası olacaktır" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yeni Malatyaspor, Tavşanlı Linyitspor Maçının Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement