Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Tokatspor Basın Sözcüsü İhsan Uluözlü, “Ümraniyespor maçında futbolcularımız 90 dakika boyunca rakibi karşısında üstün bir oyun sergileyerek 3 golle 3 puanı aldık.

08.09.2014 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokatspor Basın Sözcüsü İhsan Uluözlü, "Ümraniyespor maçında futbolcularımız 90 dakika boyunca rakibi karşısında üstün bir oyun sergileyerek 3 golle 3 puanı aldık. Bizler bu galibiyetten dolayı oldukça memnunuz" dedi.

Sahadan 3-1 galip ayrıldıkları Ümraniyespor maçını değerlendiren Uluözlü yaptığı açıklamada, "Geçen Pazar günü kendi sahamızda Ümraniyespor ile karşılaştık. Bu maçın bizler açısından önemi çok büyüktü. Çünkü, ligin ilk maçında geçmişten yaşadığımız sorunlar dolayısıyla yeni futbolcularımızın lisanslarını çıkartamayıp ilk maçta şansız bir şekilde puansız ayrılmıştık. Tabi bu maça teknik ekibimiz bir hafta boyunca oldukça iyi bir şekilde hazırlandı. Bizler yönetim kurulu üyeleri ile birlikte takımımıza olan güvencimiz tamdı. Nihayetinde karşılaşma öncesi güzel bir şekilde sezonu açtık. Ardından futbolcularımız 90 dakika boyunca rakibi karşısında üstün bir oyun sergileyerek 3 golle 3 puanı aldık. Bizler bu galibiyetten dolayı oldukça memnunuz. Takımımızın sıcak hava olmasına rağmen performansı, mücadelesi bizleri oldukça sevindirdi. Biz takımımızın daha da iyi olacağına inanıyoruz. Bu zorlu maçta bizler yalnız bırakmayan vali yardımcımıza, belediye başkan yardımcımıza ve bizler her maçta yalnız bırakmayan taraftarlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz. Güzel günlerin bizi beklediğinden hiçbir şüphemiz yoktur" diye konuştu. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement