Yeni Malatyaspor, Linyitspor Galibiyetinden Mutlu - Son Dakika
Spor

Yeni Malatyaspor, Linyitspor Galibiyetinden Mutlu

Yeni Malatyaspor, Linyitspor Galibiyetinden Mutlu

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü, TKİ Tavşanlı Linyitspor karşısında aldıkları galibiyetten dolayı mutlu olduklarını söyledi.

08.09.2014 16:54  Güncelleme: 17:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Mustafa Uğur, TKİ Tavşanlı Linyitspor karşısında aldıkları galibiyetten dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

Uğur, ligde ilk 2 haftayı kayıpsız geçerek 6 puan topladıklarını hatırlatarak, geçiş süreçlerini kayıpsız atlatmanın kendileri adına önemli olduğunu dile getirdi.

TKİ Tavşanlı Linyitspor karşısında futbolcuların iyi mücadele ettiklerini belirten tecrübeli teknik adam, "Aslında önemli olanın böyle geçiş süreçlerini kayıpsız atlatmak. Oyuncularımın hepsini kutluyorum. Gerçekten özverili oynadılar. Belki maç 2-1 gözüküyor ama farklı da kazanabilirdik. Yakaladığımız birçok net pozisyon gol olmadı. Zaten maçın en ilginç yanı ise rakibin ilk pozisyonda golü bulmasıydı. Ama her şeye rağmen kazandığımız için mutluyuz" dedi.

Hedefe doğru yavaş yavaş ilerlediklerini dile getiren Mustafa Uğur, "Allah nasip ederse, hem iyi futbol oynamaya hem de kazanmaya devam etmek istiyoruz. Bundan sonraki bütün çalışmalarımız da eksikliklerimizi giderme adına olacak" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yeni Malatyaspor, Linyitspor Galibiyetinden Mutlu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement