Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Mehmet Yiğiner, "Bütün yaşanan olumsuzluklara rağmen doğru bildiğimiz yolda Ankaragücü’nü yaşatmak adına mücadelemize kararlılıkla devam edeceğiz" dedi.

25.09.2014 16:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Mehmet Yiğiner, "Bütün yaşanan olumsuzluklara rağmen doğru bildiğimiz yolda Ankaragücü'nü yaşatmak adına mücadelemize kararlılıkla devam edeceğiz" dedi.

104 yıllık MKE Ankaragücü'nde, taraftarların 'Yönetim istifa' çağrılarına Ankaragücü Başkanı Yiğiner yazılı bir açıklama yaparak cevap verdi.

Açıklamada, göreve geldikleri günden bugüne öncelikli hedeflerinin Ankaragücü'nü yaşatmak olduğunu belirten Yiğiner, bunu yaparken yarışmacı bir futbol takımı oluşturarak Ankaragücü camiasına layık olmaya çalıştıklarını kaydetti.

Ankaragücü'nün Spor Toto 2. Lig'de olmasına rağmen mevcut yönetimle alakası olmayan Spor Toto Süper Lig'den kalan yabancı teknik heyetin, kulüp ve futbolculara olan borçlarla yerli teknik heyet, futbolcu alacakları ve piyasaya olan borçların, hiçbir geliri olmayan kulübü zor durumda bıraktığını belirtti.

Futbol dahil tüm branşlarda yönetim olarak 21 aylık süre içerisinde kulübü onurlu bir şekilde kimseye muhtaç etmeden yönettiklerini vurgulayan Yiğiner, şunları kaydetti:

"Yönetimimizin sebep olmadığı transfer yasağını 2 defa kaldırdığımız da unutulmamalıdır. Bizler yönetim olarak bu kadar fedakarlık yaparken camiamızın da tamamının yanımızda olmasını ve kulübümüze sahip çıkmalarını beklerdik. Geldiğimiz noktada bilet fiyatlarını bahane ederek tarafımıza yöneltilen ağır, haksız eleştiri ve hakaretleri kabul etmiyoruz. Bilet fiyatlarını hiçbir desteğin gelmeyeceğini öngörerek camiamızın kulübümüze sahip çıkacağı düşüncesiyle belirledik. Kaldı ki yönetim istifa diye bağıran kişilerin şunu bilmesi gerekir; eğer bu yönetim istifa ederse kulübümüz kayyuma gider ve kapanma noktasına gelir. Kulübümüzün yasal ve zorunlu olağan genel kurulu Ocak ayında yapılacaktır. Buna rağmen yaşamsal ihtiyaçlarını karşılayabilecek yeni bir oluşuma, Ocak ayını da beklemeden kulübü devretmeye hazırız. Kulübümüzü haksız borçlandıran kişilere karşı dava açmadığımız için suçlanmaktayız. Kamuoyunda bilinenin aksine Ankara 15. Asliye Hukuk Mahkemesi'nin kararı Yargıtay'dadır ve temyiz süreci devam etmektedir. Kesinleşmemiş mahkeme kararına dayanılarak bir alacak davası açılması mümkün değildir. Yasal süreç devam ediyor. Bütün yaşanan bu olumsuzluklara rağmen doğru bildiğimiz yolda kulübümüzü yaşatmak adına mücadelemize kararlılıkla devam edeceğiz." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement