Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da Pazar günü oynanacak MKE Ankaragücü maçı öncesinde 6 futbolcu sakat ve 1 futbolcu da cezalı. Ertan Koç ise Pazarspor maçında rakip takım futbolcularına küfür ettiği gerekçesiyle tedbirli olarak PFDK’ya sevk edildi.

15.10.2014 12:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da Pazar günü oynanacak MKE Ankaragücü maçı öncesinde 6 futbolcu sakat ve 1 futbolcu da cezalı. Ertan Koç ise Pazarspor maçında rakip takım futbolcularına küfür ettiği gerekçesiyle tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildi.

Pazar günü kendi sahasında MKE Ankaragücü ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da tüm hesaplar galibiyet üzerine kurulurken, önemli oyuncuların sakat ve cezalı olması teknik heyetin planlarını bozdu. Pazarspor maçında sakatlanan Şehmus Özer'in maça yetiştirilmesi için sağlık ekibi özel çaba harcarken, golcü futbolcunun durumu hafta sonuna doğru belli olacak.

Emre Hasan, Samet, Mansur Ay, Abdullah Çetin ve Ahmet'in sakatlıkları devam ederken, Barış ise sarı kart cezalısı olduğu için zorlu mücadelede forma giyemeyecek. Forvet oyuncularından Ertan Koç ise Pazarspor maçındaki sportmenlik dışı hareketi ve yaptığı hakaretler nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi. Temsilci raporu doğrultusunda tedbirli olarak ceza kuruluna sevk edilen Ertan, hafta sonuna kadar açıklanması beklenen PFDK kararlarında ceza alması halinde Pazar günkü MKE Ankaragücü maçında forma giyemeyecek.

Büyükşehir Belediyespor'un, tedbirin kaldırılması için TFF'ye başvuracağı ve oyuncunun ceza almaması için de PFDK'ya savunma vereceği kaydedildi.

DEMİR'DEN TARAFTARLARA ÇAĞRI

Pazar günü Seyrantepe Tesisleri'nde saat 15.00'da başlayacak maçın bilet fiyatları 3 lira olarak açıklandı. Futbol Şube Sorumlusu Yılmaz Demir, bu maçı kazanarak Pazarspor yenilgisini telafi etmek istediklerini dile getirerek, "Bunu başarmaları için de taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Sahamızda puan kaybetmedik. Taraftarlarımızın desteğiyle Ankaragücü'nü de yenerek bunu devam ettirmek istiyoruz" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement