Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Ziraat Türkiye Kupası G Grubu’ndaki ilk maçında yarın kendi sahasında Balçova Yaşamspor’la karşılaşacak olan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, gruplara 3 puanla başlamak istiyor.

02.12.2014 18:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziraat Türkiye Kupası G Grubu'ndaki ilk maçında yarın kendi sahasında Balçova Yaşamspor'la karşılaşacak olan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, gruplara 3 puanla başlamak istiyor. Seyrantepe Tesisleri'ndeki maç saat 13.30'da başlayacak.

Mücadele ettiği Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta hafta sonu kendi sahasında Kahramanmaraşspor'u 2-1 yenerek ligde 8 maç sonra kazanan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, 8 sezon aradan sonra mücadele etme hakkı kazandığı Ziraat Türkiye Kupası gruplarında ilk maçına yarın çıkacak. G Grubu'nun ilk hafta maçında 3. lig ekibi Balçova Yaşamspor'u Seyrantepe Tesisleri'nde ağırlayacak olan Büyükşehir Belediyespor'da kart cezalısı Levent ve sakat Uğur Tülümen dışında eksik olmadığı kaydedildi.

Deplasmanda oynanan Gölbaşıspor maçında kırmızı kart gören ve PFDK tarafından 2 maç ceza alan deneyimli kaleci Levent cezasını bu maçla tamamlayacak.

KALE SERKAN İPEK'E EMANET

Kahramanmaraşspor maçında biri penaltı olmak üzere önemli kurtarışlar yapan Serkan İpek'in kaleyi koruması bekleniyor. Grupta toplam 6 maç yapacak olan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Galatasaray ve Eskişehirspor'un yer aldığı grupta kente heyecan getirmenin yanı sıra başarılı saha sonuçlarına imza atarak maddi açıdan da karlı duruma geçmeyi amaçlıyor. Kulüpte yaşanan maddi sorunlar nedeniyle bugünkü mücadele başta olmak üzere kupa maçlarına büyük önem veriliyor.

Saat 13.30'da başlayacak maçı İstanbul bölgesi hakemleri yönetecek. Çağdaş Altay'ın düdük çalacağı maçta Sedat Etik ve Habib Tiryaki yardımcı hakemlik yaparken, 4. hakemlik görevini Salim Şanlıer yürütecek. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement