Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’un kulüp ikinci başkanı İlhan Kavuk, İstanbul deplasmanlarında ilginç sonuçlara imza attıklarını söyledi.

09.12.2014 11:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un kulüp ikinci başkanı İlhan Kavuk, İstanbul deplasmanlarında ilginç sonuçlara imza attıklarını söyledi.

Bayrampaşa maçıyla ilgili değerlendirmede bulunan Kavuk, takım olarak iyi konsantre olmalarına rağmen çok istedikleri 3 puanı alamadıklarını belirtti.

Kavuk, Bayrampaşa'nın direncini kıramadıklarını ifade ederek, "Bayrampaşa maçına iyi konsantre olmuştuk. Körfez İskenderun Spor karşısında aldığımız farklı galibiyet sonrası ele geçirdiğimiz liderliği devam ettirmek istiyorduk. Ama takım olarak Bayrampaşa'nın direncini kıramadık. İki kez geriye düştüğümüz karşılaşmada beraberliği yakaladık ama galibiyet golünü bulamadık" dedi.

Bu sezon İstanbul deplasmanlarında istedikleri sonuçları alamadıklarına dikkat çeken Kavuk, "Bayrampaşa karşısında 2-2'lik skoru bulduktan sonra galip gelebilecek pozisyonlarda yakaladık. Ancak çok istediğimiz galibiyet golünü atamadık. Yakaladığımız 3 pozisyondan birini gole çevirebilsek, bugün farklı şeyler konuşuyor olacaktık. Fakat istediğimizi alamadık. Bu sezon İstanbul'da maç kazanamayarak, ilginç sonuçlara imza atıyoruz" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement