Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da kulüp genel müdürü Murat Beytekin, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

26.12.2014 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da kulüp genel müdürü Murat Beytekin, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Yeni Malatyaspor'da kulüp ikinci başkanı İlhan Kavuk ve teknik direktör Mustafa Uğur'un ardından kulüp genel müdürü Murat Beytekin'de görevinden ayrıldı.

Beytekin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Sezon başında göreve getirildiğim Yeni Malatyaspor Kulübü Genel Müdürlüğü görevimden, şu ana kadar alınan kararların bilgim dışında gelişmesinden ve yetkilerimin kullandırılmamasından dolayı istifa ediyorum. Şampiyonluk hedefiyle umut verdiğimiz bütün Malatyalı futbolseverlerden özür diliyorum. Bu süre içerisinde bana güvenen başta Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır Bey'e, iş adamı Cemal Turgut Bey'e ve Adil Gevrek, İlhan Kavuk, Nusret Öncü, Aziz Ayboğa, Erol Ağca ile Yüksel Demirkol'a, çalışanlarımıza, taraftarlarımıza ve bize her zaman destek olan basın mensuplarına birlikte görev yaptığımız süre içerisinde teknik heyetimize, futbolcularımıza, çalışanlarımıza ve bize destek olan yerel medyamıza teşekkür ediyorum. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement