Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da devre arası kamp programı belli oldu.

02.01.2015 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da devre arası kamp programı belli oldu. Diyarbakır temsilcisi, Pazar günü Ankaragücü ile yapacağı erteleme maçından sonra Antalya'da bir haftalık kamp yaparak ligin ikinci yarısına hazırlanacak.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da devre arası kamp programı belli oldu. Kobani protestolarına denk geldiği için 19 Ekim'de oynanmayan MKE Ankaragücü maçını Pazar günü yapacak olan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, maçın ardından Antalya'da bir haftalık kısa süren kamp yaparak ligin ikinci yarısına hazırlanacak.

Ligin ikinci yarısının 18 Ocak'ta başlaması ve ilk maçın da Hatayspor'la Diyarbakır'da olması nedeniyle kampın süresi kısa tutulacak. Ankaragücü maçından sonra 4 gün izin yapacak olan takım, 9 Ocak'ta Antalya'da toplanacak.

TAKIMA ÖDEME YAPILACAK

Biriken alacaklar için de kamp öncesinde ödeme sözü verildi. Futbolculara yapılacak ödemelerden sonra teknik heyetin raporu doğrultusunda takımdan gönderilecek futbolcular ve transferle ilgili çalışmalara başlanacak.

Ankaragücü maçı hazırlıklarını tamamlayan yeşil-kırmızılı takımda sakat ve cezalı futbolcu bulunmadığı bildirildi. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor - MKE Ankaragücü maçı Pazar günü Seyrantepe DİSKİ Spor Tesisleri'nde saat 13.00'te başlayacak. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement