Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Göztepe’nin teknik direktörü Metin Diyadin, Göztepe’de çalışmanın kendisi için çok önemli olduğunu vurgulayarak, “Başarı hikayesi yazmak istiyoruz” dedi.

13.01.2015 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Göztepe'nin teknik direktörü Metin Diyadin, Göztepe'de çalışmanın kendisi için çok önemli olduğunu vurgulayarak, "Başarı hikayesi yazmak istiyoruz" dedi. Diyadin, transfer yaparken olayın ekonomik boyutunu düşündüklerini de söyledi.

Göztepe Teknik Direktörü Metin Diyadin, Adnan Süvari Tesisleri'nde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Göztepe'ye başarı hikayesi yazmak için geldiğini vurgulayan Diyadin, "İlk yarının sonuna kadar mevcut kadroyla çalışma fırsatı bulduk. Bu süreçte sezon başı yapılan kadro planlamasının bizi arzuladığımız yere götürmeyeceğini fark ettik. O yüzden devre arasında bazı oyuncularımızı kadromuza dahil ettik. Yapılan transferleri takviye olarak değil, takım ve takım kültürü oluşturma adına yapılan hamleler olarak görüyoruz" dedi.

"TRANSFERDE EKONOMİK BOYUTU DÜŞÜNDÜK"

Kısa sürede yakalanan başarıların sağlam temellere oturtulmadığı takdirde varlığını uzun süre koruyamayacağını söyleyen deneyimli teknik adam, "Devre arasında giden oyuncuların maliyetleri ile transferini gerçekleştirdiğimiz oyuncuların arasındaki maliyet farkı 1 oyuncu transferi kadardır. Sadece al mantığıyla transfer yapmadık. Bunu yapma gücümüz olsa da transfer yaparken işin ekonomik boyutunu da düşündük" diye konuştu.

"YETERSİZ OYUNCULARI GÖNDERDİK"

Çok kalabalık kadro kurmanın doğru olmadığına inandığını belirten Diyadin şöyle konuştu:

"Devre arasında gönderdiğimiz oyuncuların 7-8 tanesi sezon içinde oynadığı maç sayısı 3'ü geçmez. Hem fayda anlamında yetersiz hem de sayısal olarak fazlalık oluşturmamak adına yollarımızı ayırdığımız oyunların yerine takımımıza katkı sağlayacağını düşündüğümüz oyunları transfer ettik. Yeni transferlerimiz, ilk yarıda yararlandığımız ve ikinci yarıda da kadromuzda yer alan oyuncuların performanslarına katkı sağlayacağını düşünüyorum."

Diyadin, transferlerin daha çok neden PTT 1. Lig takımı Orduspor'dan yapıldığının sorulması üzerine, "Bu oyuncular dört farklı takımda da olsa transfer etmek isterdim. Bu oyuncuları takımımıza fayda sağlayacağına inandığım, transferin ekonomik boyutu yani bonservis maliyetinin olmayışı ve en önemlisi hazırlık kampına yetişecek durumda olmaları nedeniyle takımımda görmek istedim" cevabını verdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement