Spor Toto 2. Lig'de Yeni Sezon Gruplarının Belli Olması - Son Dakika
Yerel

Spor Toto 2. Lig'de Yeni Sezon Gruplarının Belli Olması

Spor Toto 2. Lig'in yeni ekiplerinden Sivas Belediyespor'un Kulüp Başkanı Turhan Tunahan, ligde grupların belli olmasıyla ilgili, "İyi bir kura çekimi olduğunu düşünüyorum" açıklamasında bulundu.

08.07.2015 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig'in yeni ekiplerinden Sivas Belediyespor'un Kulüp Başkanı Turhan Tunahan, ligde grupların belli olmasıyla ilgili, "İyi bir kura çekimi olduğunu düşünüyorum" açıklamasında bulundu.

Sivas Belediyespor Kulübünden yapılan yazılı açıklamaya göre, yeni sezonda Spor Toto 2. Lig'de Sivas'ı temsil edecek Sivas Belediyespor, kura çekiminde Kırmızı Grup'ta yer aldı.

Sivas Belediyespor, 2015-2016 sezonunda Ankara Demirspor, Aydınspor, Bucaspor, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Eyüpspor, Fatih Karagümrük ve MKE Ankaragücü gibi birbirinden zorlu 18 takımın bulunduğu grupta bulunuyor.

Sivas Belediyespor Kulübü Başkanı Turhan Tunahan, kura çekiminin Sivas'a ve Sivas Belediyespor'a hayırlı olmasını diledi.

Kırmızı Grup'ta tecrübeli takımlar olduğunu belirten Tunahan, aralarında Süper Lig tecrübesi bulunan kulüplerin de olduğu grupta Sivas'ı en iyi şekilde temsil etmeye çalışacaklarını belirtti. Tunahan, "Grubumuzda oldukça iddialı şehir takımları var. Tabii biz de burada iyi bir takım kurup iddialı olmak istiyoruz. İyi bir kura çekimi olduğunu düşünüyorum. İnşallah alnımızın akıyla, istediğimizi hedefleyerek ve play-offu zorlayarak ligi tamamlamak istiyoruz. Takımımıza 2015-2016 sezonunda başarılar dilerim" ifadelerini kulandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Spor Toto 2. Lig'de Yeni Sezon Gruplarının Belli Olması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement