Batman Petrolspor Teknik Direktörü, Basınla Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Batman Petrolspor Teknik Direktörü, Basınla Kahvaltıda Buluştu

Batman Petrolspor Teknik Direktörü Mehmet Erdal Alparslan, Batman'da görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri ile kahvaltıda bir araya geldi.

21.11.2014 20:07  Güncelleme: 22:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BATMAN (AA)- Spor Toto 3. Lig 1. Gruptaki Batman Petrolspor Teknik Direktörü Mehmet Erdal Alparslan, Batman'da görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Alparslan, Batman'da görev yapan basın mensuplarıyla ile sabah kahvaltılı basın toplantısında bir araya geldi.

Futbolda başarının yakalanması için oyuncu kadrosu ve teknik heyetin istikrarının önemli olduğunu belirten Alparslan, "Batman Petrolspor'un en büyük sorunu istikrarsızlıktır. İstikrar olursa başarılı oluruz. İstikrar olmadığı sürece Batman Petrolspor başarısız olmaya devam eder. Kentin beklentisine saygı duyuyoruz ama takdir edersiniz ki benim de elimde sihirli değnek yok ki her şeyi hemen düzelteyim" dedi.

Takımın alt yapısından futbolcu almayı planladığını açıklayan Alpaslan, şunları kaydetti:

"Futbol maliyet işidir. Mevcut durumda dışarıdan futbolcu getiremediğimiz için eldekileri en iyi şekilde değerlendireceğiz. Bunun için de altyapıdan oyuncu almayı planlıyorum. Altyapı maçlarını izliyorum aralarında beni şaşırtacak kadar iyi oynayan oyuncular var. Bu çocuklara şans vermeyi düşünüyorum. Batmanlı gençlerin futbola yatkınlıkları var bunu değerlendireceğiz. Bundan böyle temiz bir sayfa yeni bir başlangıç yapacağız."

Toplantıya, yönetim kurulu üyeleri Bülent Kurt, Reşit Kaygu ve Mehmet Gönülaçar'ın yanı sıra futbolcular katıldı. - Batman

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Batman Petrolspor Teknik Direktörü, Basınla Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement