Hedef İstanbul'dan 3 Puanla Dönmek - Son Dakika
Spor

Hedef İstanbul'dan 3 Puanla Dönmek

Hedef İstanbul\'dan 3 Puanla Dönmek

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da yeni hedef İstanbul'dan 3 puanla dönerek önemli bir engeli daha aşmak.

09.04.2014 17:04  Güncelleme: 17:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta son 2 haftada 6 puan toplayarak Play-off rotası olan ayrıca ilk 5'e giren Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da yeni hedef İstanbul'dan 3 puanla dönerek önemli bir engeli daha aşmak.

Seyrantepe Tesisleri'nde günde yaptığı tek idmanla Pazar günkü mücadeleye hazırlanan yeşil-kırmızılı takım, daha önce sezonu kapatan Uğur dışında tam kadro çalışıyor. Morallerin bir hayli yüksek olduğuna dikkat çekilirken, teknik heyetten futbolculara kadar herkes Bayrampaşa maçı için galibiyet inancı taşıyor.

Futbol Şube Sorumlusu Cemal Doğrul, son haftalarda elde ettikleri başarılı sonuçlarla Play-off yarışında önemli bir konuma geldiklerini belirterek, Bayrampaşa maçı için İstanbul'daki Diyarbakırlılardan destek istedi. Bayrampaşa maçının da diğer maçlar gibi zor geçeceğini kaydeden Doğrul, İstanbul'da yaşayan Diyarbakırlılardan da destek istedi. Doğrul, "Teknik direktörümüz Turhan Özyazanlar nezaretinde devam eden idmanlarımız iyi geçiyor. Herşey yolunda. Futbolcularımızın da moralleri yüksek. Takımımızda güzel bir hava var. Bu güzel tabloyu Bayrampaşa maçına taşıyıp haftayı galibiyetle tamamlamak istiyoruz. İstanbul'daki çok sayıda hemşehrimiz var. Onlardan bu önemli maçta destek bekliyoruz" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Hedef İstanbul'dan 3 Puanla Dönmek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement