Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Diyarbakırspor’da teknik heyet, ligdeki son 2 maça tam kadro çıkmanın hesaplarını yapıyor.

24.04.2014 17:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Diyarbakırspor'da teknik heyet, ligdeki son 2 maça tam kadro çıkmanın hesaplarını yapıyor.

Ligin hemen ardında Play-off'ların başlayacağını ve buna hazır olmaları gerektiğinin altını çizen teknik direktör Fethi Çokkeser, bu nedenle İstanbulspor ve Erzincan Refahiyespor maçlarına ideal bir kadroyla çıkacaklarını söyledi.

Çokkeser, Play-off maçlarına formda başlamak istediklerine değinerek, "Kaldı ki 2. lige doğrudan çıkma şansımız da matematiksel olarak devam ediyor. İstanbulspor maçı hem bu anlamda önemli hem de Play-off'ta rakiplerimizden biri olacağı için önemli. Mutlak galibiyet hedefliyoruz. Yoğun tempoda çalışıyoruz. Erzincan'da yapacağımız son maçın ardından Antalya'ya giderek bir haftalık kamp yapacağız. Hem fizik ve kondisyon hem de zihinsel olarak kendimizi en iyi şekilde hazırlayacağız" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement