Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig’de mücadele eden Diyarbakırspor, 68 Yeni Aksarayspor’dan savunma oyuncusu İbrahim Konuksever’le 3 yıllık sözleşme imzaladı.

12.06.2014 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig'de mücadele eden Diyarbakırspor, 68 Yeni Aksarayspor'dan savunma oyuncusu İbrahim Konuksever'le 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Diyarbakırspor'dan yapılan açıklamada, kulübün 2013-2014 sezonunda kaçırdığı şampiyonluğu 2014-2015 sezonunda yakalamak için titiz bir çalışma yürüttüğüne dikkat çekilerek, Faturavizyon Kahramanmaraşspor'dan Fahrettin Bıyıklı ve Erhan Kurt ile İnegölspor'dan Erdinç Karakaş'ın ardından 68 Yeni Aksarayspor'dan İbrahim Konuksever'in de transfer edildiği bildirildi. Bu futbolcu ile 3 yıllık sözleşme imzalandığı ifade edilen açıklamada, İbrahim'in geçen sezon 30 maçta oynayarak 3 gol kaydettiği belirtildi. Açıklamada, "23 yaşındaki İbrahim, hem stoper hem de ön libero olarak oynayabiliyor. Bu transferin şampiyonluğa giden yolda takımımıza ve kentimize hayırlı olmasını diliyoruz. Transfer çalışmalarımız devam ederken, PTT 1. Lig, 2. lig ve 3. ligde önemli oyuncularla anlaşmak üzereyiz. Transferlerimiz kesinleştikçe kulübümüzün resmi Facebook ve internet sitesi ile basın organları aracılığıyla taraftarlarımız bilgilendirilecektir" denildi.

Öte yandan Diyarbakırspor, bölge gençlerine yönelik önemli bir çalışma başlatıyor. Bu amaçla 8-10 Temmuz tarihleri arasında futbolcu seçmeleri yapılacak. Seyrantepe Tesisleri'nde yapılacak seçmelere 1991, 1992 ve 1993 doğumlu futbolcuların katılabileceği ifade edildi. Teknik direktör Fethi Çokkeser'in gözetiminde yapılacak seçmelerde beğenilen futbolcuların profesyonel takımla kampa götürüleceği kaydedildi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement