Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig’de mücadele eden Manavgatspor Kulübü, Mersin Akdeniz Belediyespor’dan Şerif Doğan, Ferhat Gerger, Erdi Nergizli, Muzaffer İlya ve Ömer Salman ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

17.06.2014 16:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig'de mücadele eden Manavgatspor Kulübü, Mersin Akdeniz Belediyespor'dan Şerif Doğan, Ferhat Gerger, Erdi Nergizli, Muzaffer İlya ve Ömer Salman ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

İmza töreninde Manavgatspor Başkanı Mahmut Şeker, Başkan Yardımcıları Kamil Atalay ve Hüseyin Öz ile Genel Sekreter Ali Varol katıldı. Şerif Doğan'ın sağ bek, Ferhat Gerger sol açık ve Erdi Nergizli, Muzaffer İlya ile Ömer Salman'ın orta sahada görev yaptığı bildirildi. Ayrıca sözleşmesi biten ve yola devam kararı alınan stoper Reşit Güler ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.

Manavgatspor Başkanı Mahmut Şeker transferlerin devam edeceğini belirterek, genç bir takım kurmak istediklerini söyledi.

Hedeflerinin bu yıl 2. lige çıkmak olduğunu vurgulayan Şeker, "Manavgat halkından destek bekliyoruz. Geçen yılki takımın iskeletini koruyoruz. Bu yıl genç yetenekleri bünyemize alarak daha canlı bir takım oluşturmak istiyoruz. Henüz gurubumuz belli olmadı ama gruptan şampiyon olarak 2. lige çıkmayı hedefliyoruz. Bu yıl Manavgatlı sporseverlerimize şampiyonluk sevinci yaşatmak istiyoruz. Manavgat halkımızın da takımına sahip çıkmasını istiyoruz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement