Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Diyarbakırspor’un serbest bıraktığı genç futbolcu Mansur Ay, 3. Grup takımlarından Van Büyükşehir Belediyespor’a transfer oldu.

27.06.2014 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Diyarbakırspor'un serbest bıraktığı genç futbolcu Mansur Ay, 3. Grup takımlarından Van Büyükşehir Belediyespor'a transfer oldu. Geleceğin yıldız adayları arasında gösterilen Mansur Ay, "Kendime Burhan Eşer'i örnek alıyorum" dedi.

Alt yapıya verdiği önem ve yetiştirdiği futbolcularla bilinen Diyarbakır Süper Amatör Futbol Ligi ekibi Yenişehir Belediyespor'da yetişen bir futbolcu daha şehir dışına transfer oldu. Yenişehir Belediyespor'dan sonra Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'a transfer olan, oradan da Kayapınar Belediyespor ve 1968 Diyarbakırspor takımlarına geçen genç yıldız adayı Mansur Ay, geçen sezonun devre arasında Diyarbakıspor'a transfer oldu.

Büyük umutlarla transfer edilen Mansur Ay'a Diyarbakırspor'da şans verilmezken, yeşil-kırmızılı kulüp genç futbolcuyu serbest bıraktı. Birçok takımdan teklif alan Ay, Van Büyükşehir Belediyespor'u tercih etti.

Van ekibiyle sözleşme imzalayan genç futbolcu, "Diyarbakır'da maalesef şans verilmedi. Anlaşılmaz bir şekilde beni ve diğer gençleri idmana bile almak istemediler. Sezonun ortasında bizi kulüpten uzaklaştırarak mağdur ettiler. Hiçbir olumsuz davranışımız olmadığı halde bunu yapmaları gururumuzu incitti. Benim hayalim Diyarbakırspor forması giymekti, imkan verilmedi. Van'a transfer oldum ve çok mutluyum. Geleceğe umutla bakıyorum. Benim gibi Yenişehir Belediyespor'da yetişen Burhan Eşer'i örnek alıyorum. Onun gibi bir futbolcu olmak istiyorum" diye konuştu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement