Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Diyarbakırspor, transferde 3 futbolcuyu daha renklerine bağladı.

03.07.2014 18:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Diyarbakırspor, transferde 3 futbolcuyu daha renklerine bağladı. Yeşil-kırmızılı kulüp, İskenderun Demirçelikspor'dan Serdar Alan, Adana Demirspor'dan Hasan Üstünkaya ve daha önce anlaştığı Nazilli Belediyespor'un kalecisi Ceyhun Demircan'la sözleşme imzaladı.

Diyarbakırspor, kısa bir ara verdiği transfer çalışmalarına 3 imza ile geri döndü. Başkan Feyzi İlhanlı, İstanbul'daki ofisinde görüşme yaparak anlaştığı futbolculara imza attırdı.

Kulüpten yapılan açıklamada, şu ana kadar resmi olarak 10 transfer yapıldığı ifade edilerek, önemli bir forvet oyuncusuyla anlaşma aşamasına gelindiği kaydedildi. Açıklamada, "Ramazan ayı nedeniyle kısa ara verdiğimiz transfere tekrar başlamış durumdayız. Teknik heyetimizle yapılan istişare sonucunda bugün 3 futbolcuyla daha sözleşme imzaladık. Şu ana kadar transfer edilen futbolculara başkanımız tarafından gerekli ödemeler yapılmıştır. Diğer transferlerde olduğu gibi bu oyuncularımızın da şampiyonluk hedefine büyük katkı sunacaklarına inanmaktayız. Önemli bir forvetle anlaşmak üzereyiz. Bir kaç gün içinde açıklayacağız. Taraftarlarımıza verdiğimiz şampiyonluk sözünü yerine getirmek adına yoğun çaba harcadığımızın bilinmesini istiyoruz. Her şey Diyarbakırspor için diyoruz" denildi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement