Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Denizli Büyükşehir Belediyespor, Manavgat Evrensekispor’dan golcü İlker Avşar ve Balıkesirspor’dan kaleci Fevzi Çakıcı ile anlaştı.

25.07.2014 10:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli Büyükşehir Belediyespor, Manavgat Evrensekispor'dan golcü İlker Avşar ve Balıkesirspor'dan kaleci Fevzi Çakıcı ile anlaştı.

Yeni sezonda Spor Toto 3. Lig 1.Grup'ta mücadele edecek olan Denizli Büyükşehir Belediyespor, kadrosunu yeni transferlerle güçlendirmeye devam ediyor. İddialı bir kadro hazırlığında olan kırmızı-beyazlılar, kaleye ve forvet hattına iki yeni transfer gerçekleştirdi. Forvette arayışlar içinde olan Denizli Büyükşehir Belediyespor, Manavgat Evrensekispor'un golcüsü İlker Avşar (24) ile 2 yıllık anlaşma sağladı.

Geçen sezon 13 gol atan İlker, transferin gözde isimleri arasındaydı. Bergama Belediyespor'da geçen sezon forma giyen kaleci Fevzi Çakıcı (21) ile yapılan görüşmeler olumlu sonuçlandı ve Balıkesirspor'dan 1 yıllığına kiralandı. Her iki transfer, Denizli Büyükşehir Belediyespor'un Kartepe'deki kampına katıldı.

Denizli Büyükşehir Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, isabetli transferler yaptıklarını belirterek, "Eksik mevkilere, adeta ince eleyip sık dokuyarak, nokta transferler yapıyoruz. İlker ve Fevzi, bundan böyle Denizli Büyükşehir Belediyespor için ter akıtacaklar. Kulübümüze ve her ikisine de hayırlı uğurlu olur inşallah. Allah utandırmasın. Yeni sezonda futbolseverler bambaşka bir Denizli Büyükşehir Belediyespor seyredecek" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement