Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Bölge halkıyla bütünleşerek halkın takımı imajını güçlendirmek isteyen Diyarbakırspor, ilçelerdeki sporseverlerle buluşmak için bundan sonra haftanın belli günlerindeki antrenmanlarını ilçelerde yapma kararı aldı.

03.09.2014 16:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölge halkıyla bütünleşerek halkın takımı imajını güçlendirmek isteyen Diyarbakır spor, ilçelerdeki sporseverlerle buluşmak için bundan sonra haftanın belli günlerindeki antrenmanlarını ilçelerde yapma kararı aldı.

Kentle daha fazla bütünleşmek için bazı projeleri uygulamaya koyan ve bu kapsamda kent yöneticileri, belediye başkanları ve sivil toplum örgütlerini ziyaret eden, Suriye ve Sincar gibi ölümlerin yaşandığı bölgelere sosyal yardımlar yapan Diyarbakırspor, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Batman Petrolspor ve Mardinspor gibi takımlarla da dostluk maçları yaptı. Şimdi ise ilçelere yönelik projeyi hayata geçiriyor. Bu kapsamda haftanın belli günleri ilçelere giderek buralardaki sporseverlerle bütünleşecek, ilçe takımlarıyla antrenman maçları yapacak.

İLK İLÇE TURU SİLVAN'A

Diyarbakırspor'un ilk ilçe turu Silvan. Bugün Silvan'a gidecek olan Diyarbakırspor, ilçe yöneticilerini ziyaret edip forma hediye ettikten sonra Diyarbakır Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden Silvan Belediyespor'la antrenman maçı yapacak. Önemli sporcu ve spor adamlarını yetiştiren, Diyarbakırspor sevgisi konusunda da örnek ilçelerden olan Silvan'da yapılacak etkinliğe ilçe halkının büyük ilgi göstermesi bekleniyor. Sonraki haftalarda diğer ilçelerin de ziyaret edileceği belirtildi.

"HALKLA BÜTÜNLEŞMEK İSTİYORUZ"

Diyarbakırspor'dan yapılan açıklamada, "Diyarbakırspor sadece bir kentin değil tüm bölgenin spordaki buluşma noktası, markası ve ortak değeridir. Kuruluş felsefesinde ve yükselme dönemlerinde halkla bütünleşme vardır. Kirli hesaplara ve politikalar uğruna halktan koparıldığı, özünden uzaklaştırıldığı dönemler olmuştur. Bu değerli markayı yeniden toplumun her kesiminin kendisini ait hissettiği sözde değil özde halkın takımı yapmak en büyük amacımızdır. Bu doğrultuda projeler geliştirmeye devam ediyoruz. Bunlardan biri de Diyarbakırspor'un en büyük destekçilerinden olan ilçelerdir. Sezon boyunca bazı antrenmanlarımızı ilçelerde yaparak ilçe halklarıyla bütünleşmeyi amaçlıyoruz. Silvan'da yapacağımız antrenman maçı ve etkinliklere tüm Silvan halkını davet ediyoruz" denildi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement