Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 3 Grup’ta mücadele eden Erzin Belediyespor’un sahası olmadığı için bütün maçlarını ilçe dışında oynaması taraftarların tepkisine neden oluyor.

08.10.2014 15:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 3 Grup'ta mücadele eden Erzin Belediyespor'un sahası olmadığı için bütün maçlarını ilçe dışında oynaması taraftarların tepkisine neden oluyor.

Erzin Belediyespor Taraftar Grubu Başkanı Oktay Aldanmaz, geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig'de şampiyon olarak Spor Toto 3. Lig'e yükseldiklerini hatırlatarak, "Yaklaşık 50 bine yakın nüfusu olan Erzin'de çim saha olmaması takımımızı etkilerken, bizi ve sporseverleri de derinden üzüyor" dedi.

Sahalarının çimlendirilmesi için tüm çağrılarına rağmen seslerini duyuramadıklarını söyleyen Aldanmaz, bundan sonra taraftarlar olarak otoyolu trafiği kapatarak, seslerini duyurmaya çalışacaklarını ifade etti. Aldanmaz, "Takımımız kendi evinde çim saha olmaması nedeniyle maçlarını kilometrelerce uzaklıktaki kentlerde oynamak zorunda kalıyor. Artık buna bir son verilmeli" diye konuştu. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement