Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Denizli Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Selahattin Dinçel, “Takım birlikteliğimizi sahaya en iyi şekilde yansıtırsak, Arsin deplasmanından istediğimizi alarak döneriz” dedi.

14.11.2014 10:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Selahattin Dinçel, "Takım birlikteliğimizi sahaya en iyi şekilde yansıtırsak, Arsin deplasmanından istediğimizi alarak döneriz" dedi.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup 12. hafta maçında Pazar günü deplasmanda Arsinspor ile karşılaşacak olan Denizli Büyükşehir Belediyespor'da hazırlıklar devam ederken, teknik direktör Selahattin Dinçel, zirvenin takipçisi olduklarını yineledi. Hedeflerinin belli olduğunu söyleyen tecrübeli teknik adam, "Sezon başı hesabımız, bu ligde söz sahibi olacak bir takım oluşturmaktı. Şu anda ki konumumuz ikincilik ama hedefimiz önce lider Eyüpspor'la puan farkını kapatıp, sonra da geçmek. Zaman zaman istemediğimiz sonuçlarla karşılaştık. Bunlar futbolda var ama bazen kabullenemediğimiz sonuçlar da oldu. Takım birlikteliğimizi sahaya en iyi şekilde yansıtırsak, Arsin deplasmanından istediğimizi alırız. Üstten kopmak istemediğimiz gibi, yerimizi daha da sağlam hale getirmek istiyoruz" diye konuştu.

Sakatlıklar nedeniyle tam kadro çalışamadıklarına da dikkat çeken Dinçel, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İlyas, sakat. Sivas 4 Eylül Belediyespor karşılaşmasının ilk yarısında, ayağına darbe aldı. Oyunun ikinci yarısına iğne ile çıktı. Şu anda takımdan ayrı çalışıyor. Kaptan Süleyman'ın ense bölgesinde ağrı var. İğne yapıldı. Mert'in arka adalesinde, sakatlık var. Önder grip oldu. 2 gündür yatıyor. Üstüne üstlük 5 futbolcumuz kart sınırında. İlyas, Mert, Rıdvan, Uğur, Ramazan, kart sınırındaki futbolcularımız. Onları da kart basit kart görmemeleri konusunda uyardık." - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement