Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Denizli Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Selahattin Dinçel, hedeflerini ilk yarıyı en az 35 puanla bitirmek olduğunu söyledi.

21.11.2014 13:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Selahattin Dinçel, hedeflerini ilk yarıyı en az 35 puanla bitirmek olduğunu söyledi.

Pazar günü saat 13.30'da Maltepespor'la Doğan Seyfi Atlı Stadı'nda karşılaşacak olan Denizli Büyükşehir Belediyespor'da hazırlıklar sürüyor. Kütahya Bölgesi hakemi Tolga Şinoforoğlu'nun düdük çalacağı karşılaşma, puan cetvelinde ikinci ve üçüncü sıraları paylaşan her iki takım açısından da büyük önem taşıyor.

"İLK YARIYI EN AZ 35 PUANLA BİTİRMEMİZ GEREKLİ"

Spor Toto 3.lig 2.Grup'ta ilk yarının bitmesine 5 hafta kala, yarışın kızıştığını belirten Denizli Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Selahattin Dinçel, "Sezon başı, ligin ilk yarısını maç başı 2 puan ortalamasıyla, 34 puanda bitirmeyi hedefliyorduk. Fakat, devre 35 puanın üzerinde bitecek gibi gözüküyor. Çünkü, lider Eyüpspor maç başı puan ortalamasını yükseltti. Eyüpspor maç başı 2,5 puan ortalaması ile oynuyor. Şu an 24 puandayız. Kalan 5 maçta, alınacak 15 puan var. Maç başı 2 puan barajı, bizi şampiyon eder diye umuyorduk ama şimdi öyle gözükmüyor. Biz kalan 5 haftada iç sahada oynayacağımız 3 maçı kazanıp, dışarıdan getireceğimiz maksimum puanlarla, ilk yarıyı en az 35 puanla bitirmemiz gerekli" dedi.

"ŞAMPİYONLUĞU DÜŞÜNÜYORUZ"

Bazen hesapta olmayan sorunlarla karşılaşabildiklerini de vurgulayan Dinçel şunları kaydetti:

"Saha ve iklim şartları sağlıklı olmuyor. İç saha ve güzel zemin avantajını kullanarak, hafta sonu oynayacağımız Maltepe maçını, tribün desteğiyle birlikte kazanmak istiyoruz. Hiçbir maç kolay değil. Ligde herkesin hedefi ayrı. Kimisi düşmemeye, kimi takım ligde tutunmaya kimi de Play-Off'a kalmayı, bizler de şampiyonluğu düşünüyoruz." - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement