Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta kendi sahasında Çankırıspor’u 2-0 yenerek 1 maçı eksik olmasına rağmen 22 puanla 3. sıraya yerleşen Diyarbakırspor’da gözler hafta sonu deplasmanda oynanacak Sivas Dört Eylül Belediyespor maçına çevrildi.

25.11.2014 16:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta kendi sahasında Çankırıspor'u 2-0 yenerek 1 maçı eksik olmasına rağmen 22 puanla 3. sıraya yerleşen Diyarbakırspor'da gözler hafta sonu deplasmanda oynanacak Sivas Dört Eylül Belediyespor maçına çevrildi.

Kendi sahasında oynadığı maçlarda aldığı beraberliklerin yanı sıra ortaya koyduğu kötü futbol ile umutsuzluğa yol açan Yeni Diyarbakırspor'da 2-0 kazanılan Çankırıspor maçından sonra yüzler gülüyor. Kulüpten yapılan açıklamada, "Takımın ortaya koyduğu iyi futbol ve çok sayıda gol pozisyonuna girmesi teknik heyeti olduğu kadar yönetimi ve taraftarları da gelecek adına umutlandırdı. İyi futbol ve alınan iki farklı galibiyet takımın öz güvenini de artırırken, bazı futbolcuların form yükselişi içinde olması ayrıca mutlu etti" denildi.

Takımın bu moralle Sivas Dört Eylül Belediyespor maçı hazırlıklarına başladığı ifade edilen açıklamada, bu maç için de tek hedefin 3 puan olduğu vurgulandı.

KAFİLE SİVAS'A ERKEN GİDECEK

Açıklamada, "Pazar günü deplasmanda oynanacak ve zirve yarışında iki takım için de büyük önem taşıyan maç için ilk çalışmasını Seyrantepe Tesisleri'nde yapan yeşil-kırmızılı takımımızda moraller yerinde. Cuma gününe kadar Diyarbakır'da çalışacak olan takımımız, daha sonra kara yolu ile Sivas'a gidecek. Sivas'taki olumsuz hava koşulları ve rakımın yüksek olması nedeniyle bu kente erken giderek oradaki şartlara uyum sağlanmasını amaçlıyoruz. 1 maçlık cezasını tamamlayan Erdinç takıma dahil olurken, bu defa Gökhan Aydaş 4 sarı karttan cezalı duruma düştü. 6 golle takımımızın en fazla gol atan ismi olan Gökhan, Sivas'ta forma giyemeyecek. Ancak kadro zenginliği nedeniyle forma giyecek diğer futbolcularımız bu eksikliği hissettirmeyecek. Takım olarak hedefimiz bu deplasmandan 3 puanla dönmektir" ifadeleri kullanıldı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement