Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Yeni Diyarbakırspor, Maltepespor’dan Ömer Sümer’i transfer etti.

19.01.2015 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni Diyarbakırspor, Maltepespor'dan Ömer Sümer'i transfer etti. 1.5 yıllık sözleşme imzalayan 24 yaşındaki futbolcu, kente gelerek takıma dahil oldu.

Spor Toto 3. Lig'de mücadele eden Yeni Diyarbakırspor'da, genel menajer İsmet Yılmaz, Beşiktaş alt yapısında yetişen, Kasımpaşa, Mardinspor, Körfez İskenderunspor, Refafiyespor ve Maltepespor takımlarında oynayan Ömer'in değişik mevkilerde oynama özelliğine sahip olduğunu söyledi. 40 kez milli olan Ömer'den sonra bir kaleci ve bir forvet ile anlaşmak üzere olduklarını anlatan Yılmaz, bu transferleri bitirdikten sonra transfere nokta koyacaklarını kaydetti.

"ŞAMPİYONLUK YAŞAMAK İÇİN GELDİM"

Hedefleri büyük olan bir camiaya geldiği için mutlu olduğunu anlatan Ömer ise, şampiyonluk yaşamak istediğini belirtti. Ömer, "Süper Lig yaşamış, büyük bir kente geldim. Bundan dolayı hem heyecanlı hem de mutluyum. İnşallah sezon sonunda bu emeklerin karşılığını vererek 2. Lig'e çıkacağız" dedi.

EREN KURTULMUŞ'TAN KULÜP BULMASI İSTENDİ

Bu arada Yeni Diyarbakırspor, futbolculardan Eren Kurtulmuş'la yollarını ayırma kararı alarak, kendisinden kulüp bulmasını istedi. Böylece ilk yarıdaki kadrodan ayrılan futbolcu sayısı 11'e çıkacak. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement