Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Son iki haftayı galibiyetle kapatan Denizli Büyükşehir Belediyespor, bugüne kadar hiç yenemediği Çankırıspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

20.03.2015 13:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son iki haftayı galibiyetle kapatan Denizli Büyükşehir Belediyespor, bugüne kadar hiç yenemediği Çankırıspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta zirve yarışını devam ettirmek isteyen 50 puanla ligde ikinci sıradaki Denizli Büyükşehir Belediyespor, ligin son sırasında bulunan Çankırıspor maçına bileniyor. Kırmızı-beyazlıların Gümüşler Stadı'ndaki antrenmanlarını, başkan Rüşan Uzunoğlu, başkan yardımcısı Sait Özkan, futbol şube sorumlusu Mehmet Teke, Akın Çelik ve Süleyman Erdoğan sürekli takip ediyor. Refaiyespor galibiyeti nedeniyle neşeli olan başkan Uzunoğlu, baklava ikram ettiği futbolcular ve teknik heyetle sohbet etti. Rakiplerinin ligin son sırasında olmasının kendilerini rehavete sokmayacağını belirten teknik direktör İbrahim Çelik, "İlk yarıda Çankırı'daki maçta, rehavetin acısını yaşadık. Bu acı tecrübe, kulağımıza küpe oldu. Çankırıspor'un ligdeki konumu bizi ilgilendirmiyor. Bizim için her maç final ve aynı ciddiyet ile pazartesi günkü maça çıkacağız. İstatistikler ne derse desin, bizim Çankırıspor'u yenmekten başka çaremiz yok. Galibiyet serimizi devam ettirmek için, bu maçtan da 3 puanla ayrılmak istiyoruz" dedi.

Kırmızı-beyazlılarda, golcü İlker sarı kart cezalısı olduğu için bu maçta oynamayacak. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi
    21:08 Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılarda Emrecan Terzi, eşi doğum yaptığı için izin alarak kadrodan çıkartılan Umut Meraş'ın yerine sakatlığı bulunmasına rağmen kadroya alınmıştı. Genç futbolcu, ilk yarının son bölümünde sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Emre Can'ın yerine oyuna Tayyip Talha Sanuç girdi.


Advertisement