Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Bergama Belediyespor’da teknik direktörlük görevine Adnan Özbağcı getirildi.

16.06.2015 13:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Bergama Belediyespor'da teknik direktörlük görevine Adnan Özbağcı getirildi.

Teknik direktör olarak Salih Sayar ile her konuda anlaştıklarını açıklayan Bergama Belediyespor yönetimi, Sayar'ın ailevi sorunlar nedeniyle görev alamayacağını bildirmesinin ardından bu görev için Adnan Özbağcı ile anlaştı.

Manisaspor, Malatya, Göztepe, Akhisar Belediyespor, Altay, Kayseri Erciyesspor, Sakaryaspor, Nazillispor, Altınordu ve Torbalıspor'da görev yapan tecrübeli teknik adamla anlaştıkları için mutlu olduklarını belirten Bergama Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Bayram, kendisini kanıtlamış bir ismi göreve getirerek iyi bir sezon geçirmeyi umut ettiklerini söyledi.

İmza töreninde konuşan teknik direktör Adnan Özbağcı ise, sezona iyi hazırlanacaklarını belirterek, "Çok koşan, sahada basmadık yer bırakmayan, rakibe nefes aldırmayan bir oyun anlayışını sahaya yansıtıp, seyirciye keyif verecek bir takım kuracağız" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Mehmet Sahin: Oyle bedavaya gitmek yok karabukte kadroya bile giremiyordun. 0 0 Yanıtla
  • Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi
    21:08 Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılarda Emrecan Terzi, eşi doğum yaptığı için izin alarak kadrodan çıkartılan Umut Meraş'ın yerine sakatlığı bulunmasına rağmen kadroya alınmıştı. Genç futbolcu, ilk yarının son bölümünde sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Emre Can'ın yerine oyuna Tayyip Talha Sanuç girdi.


Advertisement