Spor Toto 3 Lig - Son Dakika
Yerel

Spor Toto 3 Lig

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Darıca Gençlerbirliği, yaptığı nokta transferler ile bir üst lige çıkmayı hedefliyor.

21.07.2015 12:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Darıca Gençlerbirliği, yaptığı nokta transferler ile bir üst lige çıkmayı hedefliyor.

Darıca Gençlerbirliği, yaptığı nokta transferler ile bir üst lige çıkma hedefini sürdürüyor. Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Darıca Gençlerbirliği, teknik direktör Yavuz İncedal'ın verdiği isimler doğrultusunda dış transferi sonlandırmaya çalışıyor. Darıca Gençlerbirliği'nde bu sezon kaleye Adanaspor'dan gelen Atila Koca, sağ kanada Kırklarelispor'dan gelen Lokman Akyıldız, sol kanada Diyarbakırspor'dan gelen Nurullah Dağaşan destek çıkacak. Santrafor olarak Şanlıurfaspor'dan İbrahim Yılmaz'ı transfer eden Darıca Gençlerbirliği, ön liberoya Batman Petrolspor'dan Can Morgül, stopere İstanbulspor'dan Gökhan Şahin'i alarak kadrosunu güçlendirdi. Darıca Gençlerbirliği yapılan transferin ardından, kendi evinde yaptığı hazırlıkların ardından 3 Ağustosta Bolu'da kampa girecek. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Spor Toto 3 Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement