Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 1. Grup temsilcisi Turgutluspor savunma hattını Özkan Serbest ile güçlendirdi.

30.07.2015 18:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 1. Grup temsilcisi Turgutluspor savunma hattını Özkan Serbest ile güçlendirdi. Transfer çalışmalarına ara vermeden devam eden kırmızı-siyahlılar daha önce 3 sezon Turgutluspor forması giyen deneyimli savunma oyuncusu Özkan Serbest ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Geçtiğimiz sezon Erzurum BBSK forması giyen 29 yaşındaki Özkan Serbest, eski takımına döndüğü için mutlu olduğunu ifade etti.

Turgutluspor Irlamaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza töreninde Kulüp Başkanı Hakan Sezer ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. Özkan ile anlaştıkları için mutlu olduklarını belirten Hakan Sezer, "Özkan yakından bildiğimiz ve Turgutluspor camiasının da sevdiği bir isim. Kendisiyle daha önce prensipte anlaşmıştık ve şimdi de sözleşmemizi imzalıyoruz. Her iki taraf için de hayırlı olsun" dedi.

Yeniden kırmızı-siyahlı formayı giyeceği için heyecanlı olduğunu belirten Özkan Serbest, "Kendimi evime dönmüş gibi hissediyorum, takımımızı zirveye çıkarmak için elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement