Spor Toto 3.lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3.lig

Spor Toto 3.lig

Spor Toto 3. Lig 1. Grup temsilcisi Turgutluspor’da ligin başlamasına kısa bir süre kala transferler devam ediyor.

18.08.2015 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 1. Grup temsilcisi Turgutluspor'da ligin başlamasına kısa bir süre kala transferler devam ediyor. Kırmızı-siyahlılar genç savunma oyuncusu Metin Peker ile sözleşme imzaladı.

Turgutluspor Irlamaz Tesisleri'nde yapılan imza töreninde Turgutluspor Kulüp Başkanı Hakan Sezer ve Profesyonel Şube Sorumlusu Fatih Acısoğan hazır bulundu. Profesyonel kariyerine Karşıyaka'da başlayan genç savunma oyuncusu geçtiğimiz sezonu Batman Petrolspor'da noktaladı. 21 maça çıkan Metin Peker'in Karşıyaka formasıyla da bir PTT 1. Lig maçı bulunuyor.

Kendisini 1 yıllığına Turgutluspor'lu yapan imzayı atan Metin Peker, yaptığı açıklamada, "Takımımın başarısı için elimden gelen mücadeleyi vereceğim. Savunma hattında başarılı takım arkadaşlarım var ve forma mücadelesi takımımıza olumlu yansıyacak. Bana güvenen teknik heyetime ve yönetimime teşekkür ederim" dedi.

Öte yandan transfer çalışmalarına devam ettiklerini belirten Hakan Sezer ise, "Metin genç ve yetenekli bir oyuncu, takımımıza katkı sağlayacaktır. Yeni sezona deplasmanda iyi bir sonuç ile başlamak istiyoruz" şeklinde konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 3.lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement