Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Spor toto 2. Lig Kırmızı Grup müsabakası için Adana’da kampta olan Kocaeli Birlikspor, Ankara’da yaşanan patlama sonrasında ligin 6. haftasında oynayacağı Tarsus İdman Yurdu maçının ertelendiği haberi gelince, Adana Demirspor Tesisleri’nde idman yaptı.

11.10.2015 12:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor toto 2. Lig Kırmızı Grup müsabakası için Adana'da kampta olan Kocaeli Birlikspor, Ankara'da yaşanan patlama sonrasında ligin 6. haftasında oynayacağı Tarsus İdman Yurdu maçının ertelendiği haberi gelince, Adana Demirspor Tesisleri'nde idman yaptı.

Ankara'da yaşanan bombalı saldırıda hayatlarını kaybedenler nedeniyle üç günlük ulusal yasal ilan edilmesi sonrasında Türkiye Futbol Federasyonu, aldığı kararla amatör ve profesyonel tüm müsabakalarının ertelendiğini açıkladı. Bu hafta deplasmanda Tarsus İdman Yurdu ile karşılaşacak olan Kocaeli Birlikspor, Adana'da kamp yaptığı otelde kalma kararı öğrendi. Cumartesi öğleden sonra Adana'ya giden yeşil-siyahlılar, karşılaşmanın ertelenmesi üzerine, Adana Demirspor Tesisleri'nde antrenman yaparak geçirdi. Teknik direktör İsmet Taşdemir nezaretinde kamp kadrosunda yer alan 18 futbolcuyla düz koşu yaparak çalışmalara başlayan Kocaeli Birlikspor, daha sonra iki ayrı grup halinde 5'e 2 çalışma yaptı. Yeşil-siyahlılar antrenmanın son bölümünde şut çalışması gerçekleştirdi.

TAŞDEMİR: "MAÇLAR BİR ŞEKİLDE OYNANIR ANCAK GİDEN HAYATLAR GERİ GELMEZ"

Uzun yıllardır Ankara'da yaşayan Teknik Direktör İsmet Taşdemir, Ankara'da yaşanan bombalı saldırıdan dolayı yaşadığı üzüntü dile getirdi. Önemli bir maç için Adana'ya geldiklerini belirten Taşdemir, "Ancak maalesef çok üzücü bir hadise yaşadık. Çok sayıda vatandaşımızın hayatını kaybettiğini ve birçok yaralının olduğunu derin bir üzüntü ile öğrendik. Ardından maçlarımızın da ertelendiğini öğrendik. Maçlar bir şekilde oynanır ancak giden hayatlar geri gelmez. Yaşanan saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Bu vesileyle, insanlığın en kutsal ve birincil hakkı olan yaşama hakkına kast eden terör saldırılarının tümünü lanetliyoruz" şeklinde konuştu.

KOCAELİ BİRLİKSPOR, TERÖRÜ LANETLEDİ

Öte yandan Ankara'da yaşanan patlama sonrasında Kocaeli Birlikspor, kulübün resmi internet sitesinden yayınladığı mesajda şu ifadeleri kullandı:

"Ankara'da yaşanan bombalı saldırıda çok sayıda vatandaşımızın hayatını kaybettiğini ve bir çok yaralının olduğunu derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Yaşanan saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar dileriz. Bu vesileyle, insanlığın en kutsal ve birincil hakkı olan yaşama hakkına kast eden terör saldırılarının tümünü lanetliyor, ülkemizde tesis edilmesi en önemli ihtiyaç olan barış ve kardeşliğe yönelik şiddetin hiçbir sebeple makul görülemeyeceğini bir kez daha ifade ediyoruz." - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement