Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Denizli Büyükşehir Belediyespor’un Teknik Direktörü Bülent Demirkanlı görevinden istifa etti.

19.09.2016 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Denizli Büyükşehir Belediyespor'un Teknik Direktörü Bülent Demirkanlı görevinden istifa etti.

Lig öncesi yaptığı transferlerle dikkat çeken ve ligin en güçlü takımları arasında gösterilen Denizli Büyükşehir Belediyespor sezona istediği başlangıcı yapamamıştı. Kırmızı-beyazlılar lige sahasında Muğlaspor mağlubiyetiyle başlarken, ikinci haftada deplasmanda Maltepespor ile 0-0 berabere kalmıştı. Kırmızı-beyazlılar 3. hafta maçında yine kendi sahasında Ankara Adliyespor'a 1-0 mağlup olmuştu.

3 haftada alınan 2 mağlubiyet ve 1 beraberliğin ardından Teknik Direktör Bülent Demirkanlı görevinden istifa ettiğini açıkladı. Ankara Adliyespor maçının ardından Denizli Büyükşehir Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu ile görüşen Bülent Demirkanlı istifasını başkana sundu. Başkan Uzunoğlu, Demirkanlı'nın istifasını kabul ettiği belirtildi.

Takım altyapı hocalarına emanet

Kırmızı-beyazlıları ligin 4. haftasında oynanacak olan Bergama Belediyespor maçına altyapı hocalarının hazırlayacağı açıklandı. Denizli ekibi, Bergama maçına Faruk Işık, Zinnur Hoşsöz, Ümit Noyın, Gökhan Hor ve Fatih Yalçın gözetiminde hazırlanacak. Denizli Büyükşehir Belediyespor yönetiminin önümüzdeki günlerde teknik direktörlük görevi için bir isimle anlaşması bekleniyor. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement