Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Görevinden ayrılan Düzcespor Teknik Direktörü İskender Eroğlu, istifasının ardından sosyal medya hesabından veda mesajı yayınladı.

28.02.2017 14:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görevinden ayrılan Düzcespor Teknik Direktörü İskender Eroğlu, istifasının ardından sosyal medya hesabından veda mesajı yayınladı.

İskender Oroğlu, veda mesajında "Futbolun cilvesi veya bütün teknik direktörlerin bilindik ve olağan kaderi ne denirse densin, gördüğüm lüzum üzerine Düzcespor'daki görevinden ayrılıyorum. Ayrılırken arkamda 3. Lig'de 3. sırada zirveyi hedeflemiş bir takım bırakmaktan gururlu ve onurluyum. Bugün itibariyle Düzcespordaki görevimden ayrılırken, Düzcespor'da çalışma imkanını bana veren başta kulüp başkanı saygıdeğer Mehmet Saygun bey'e, yönetim kuruluna ve çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Düzcespor, yönetimi ve taraftarı ile büyük ve muhteşem bir kulüp, taraftarlarımıza şimdiye kadar bana ve Düzcespor'a verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Sezon başından bu yana birlikte önemli işler başardık ve hep birlikte Düzcespor'u şampiyonluk kovalayan iddialı bir takım haline getirdik. Bundan sonra da Düzcespor'un iddiasını sürdüreceğine, şampiyonluk da dahil olmak üzere, hep üst sıralarda olacağına ve gelecekte de birçok sportif başarıya imza atacağına yürekten inanıyorum. Düzcespor benim için, güzel dostluklar kazandığım, katkı sunmaktan mutluluk duyduğum ve ölene dek benimle yaşayacak büyük bir deneyimdi. Bu süreçte bizimle birlikte olan, futbolun en güzel hikayesini anlatmaktan keyif alan tüm medya mensuplarına, tüm futbolcu kardeşlerime, kulüp personeline ve başardığımızın bir parçası olan kulüpteki herkese yürekten teşekkürler. Doğal olarak insan olmamızın gereği eleştirilecek hatalarımız, tercihlerimiz mutlaka olmuştur. Eleştiri herkesin hakkıdır ama hakkaniyetli eleştiri, hakkını vererek eleştiri de herkese nasip olmayan büyük bir meziyettir. Bu anlamda son olarak hakkaniyetli eleştirileri ile bize yol gösteren herkese de teşekkürü borç biliyorum. Düzcespor her zaman kalbimde olacak.Düzce halkına selam ve muhabbetlerimle" ifadelerine yer verdi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement