Spor Toto 3. Lig Karması - Son Dakika
Yerel

Spor Toto 3. Lig Karması

Spor Toto 3. Lig Karması

Milli Takım antrenörleri tarafından Spor Toto 3. Ligdeki üç grupta yer alan takımlardan seçilen 78 sporcu, 6 takım halinde maçlar yapıyor.

09.04.2014 14:29  Güncelleme: 14:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Takım antrenörleri tarafından Spor Toto 3. Lig'deki üç grupta yer alan takımlardan seçilen 78 sporcu, 6 takım halinde maçlar yapıyor.

Serik ilçesi Belek Turizm Bölgesi'ndeki Titanic Deluxe Otel'de kampa giren ve Milli Takımlar izleme heyeti tarafından oluşturulan 3. Lig Karması'nda 40 takımdan seçilen, 17 ila 22 yaşlarında 78 futbolcu yer alıyor. Altı takıma bölünen futbolcular, kendi aralarında karşılaşmalar yapıyor.

Karşılaşmaları kampı ziyaret eden A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim de izledi.

A Milli Takım Maç İzleme Antrenörü Adnan Örnek, gazetecilere yaptığı açıklamada, daha önce PTT 1. Lig ve Spor Toto 2. Lig'de oynayan oyunculardan oluşturulan karma takımların bu sefer de 3. Lig takımlarından oluşturduklarını söyledi. Örnek, bu ligde mücadele eden yaklaşık bin 500 sporcu arasından 78 oyuncuyu kampa davet ettiklerini belirtti.

Bu organizasyonu geleneksel hale getirmeyi amaçladıklarını dile getiren Örnek, amaçlarının daha çok oyuncuyu izlemek ve oyuncuları milli takımla tanıştırmak olduğunu ifade etti. Oyuncuların bu tür kamplarla performanslarının daha da arttığını vurgulayan Örnek, bu organizasyonla liglerin kalitesinin artmasını hedeflediklerini vurguladı.

Örnek, organizasyona katılan oyuncuların performansından memnun olduğunu sözlerine ekledi. Maçlar bugün sona erecek. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Spor Toto 3. Lig Karması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement