Başakşehir - Beşiktaş Karşılaşmasında Sevgililer Yemek Yedi, Maçı İzledi - Son Dakika
Spor

Başakşehir - Beşiktaş Karşılaşmasında Sevgililer Yemek Yedi, Maçı İzledi

2-2 biten Başakşehir - Beşiktaş maçında sevgililer için kale arkası tribününde ayrı bölüm oluşturuldu. Çiftler bir taraftan yemek yerken bir taraftan da karşılaşmayı takip etti.

14.02.2016 19:27  Güncelleme: 23:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Medipol Başakşehir­ Beşiktaş maçında Başakşehir Fatih Terim Stadyumu kale arkasında Sevgililer Günü'ne özel tribün yapıldı.

KUZEY KALE ARKASININ BİR BÖLÜMÜ SEVGİLİLERİN OLDU

Sevgililer Günü sebebiyle, Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda ilginç bir uygulama yapıldı. Kuzey kale arkası tribününün bir bölümü sevgililere ayrıldı.

"Valentines Game" yazan, "İki Aşk Bir Arada" sloganıyla hayat bulan uygulama, stadyum koltuklarının olduğu yere sponsor firma "Clear" tarafından yapıldı.

TOPLAM 30 MASA

Stantların üzerine ise 10'arlı olmak üzere 3 sıra masa yerleştirildi. Sevgililer Günü'ne özel masalarda eşler birbirleriyle hem romantik bir akşam yemeği yedi, hem de Medipol Başakşehir - Beşiktaş maçını izledi.

Başakşehir - Beşiktaş Karşılaşmasında Sevgililer Yemek Yedi, Maçı İzledi
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Başakşehir - Beşiktaş Karşılaşmasında Sevgililer Yemek Yedi, Maçı İzledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazır
    22:00 Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazır

    Kayserispor, yarın sahasında oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Takım, galibiyet hasretine son vermek için maç saatini beklemeye başladı. Sakatlıkları bulunan oyuncular dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

  • Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi
    21:08 Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılarda Emrecan Terzi, eşi doğum yaptığı için izin alarak kadrodan çıkartılan Umut Meraş'ın yerine sakatlığı bulunmasına rağmen kadroya alınmıştı. Genç futbolcu, ilk yarının son bölümünde sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Emre Can'ın yerine oyuna Tayyip Talha Sanuç girdi.


Advertisement