Spor Yap Sıhhat Bul - Son Dakika
Yerel

Spor Yap Sıhhat Bul

Mudanya Belediye binası karşısındaki dolgu alanında düzenlenen ''Spor Yap, Sıhhat Bul'' etkinliği vatandaşlardan ilgi gördü.

15.08.2014 12:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mudanya Belediye binası karşısındaki dolgu alanında düzenlenen  "Spor Yap, Sıhhat Bul" etkinliği vatandaşlardan ilgi gördü.

Vatandaşların sağlıklı yaşam amacıyla hareketlenmelerini teşvik etmek, çeşitli spor branşlarının tanıtımını yapmak, halkı ve özellikle çocukları spora teşvik etmek ve sporu sevdirmek amacıyla düzenlenen etkinlikte birçok ödül dağıtıldı.

Akrobasi, Wushu, Capoeira, Matrak gibi gösteriler sergilendi. Zaman zaman halktan ve özelliklede de çocukların dahil edildiği bazı gösterilere vatandaşlar alkışlarıyla destek verdi.

Etkinliğe Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ile Mudanya Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Tahir Yılmaz da katıldı. Başkan Türkyılmaz etkinlikte dereceye giren çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Türkyılmaz, "Sporun yaşlısı genci olmaz herkes elinden geldiğince spor yapmalıdır. İlçemizde gerçekleştirilen bu etkinliğin amacı, vatandaşlarımızı ve özellikle de çocuklarımızı spora teşvik etmektir. Sağlıklı yaşam için düzenli spor yapmanın ne kadar önemli olduğunun vurgulandığı bir etkinlik ilçemizde halkımız tarafından yoğun ilgi ile karşılanmıştır" dedi. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Spor Yap Sıhhat Bul - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement