Spora Desteğe Plaket - Son Dakika
Yerel

Spora Desteğe Plaket

Spora Desteğe Plaket

Medical Park Samsun Engelligücü Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Elmalı, Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Dr. Hakan Özcan ve Başhekim Dr. Mustafa Şen’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

03.11.2015 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Medical Park Samsun Engelligücü Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Elmalı, Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Dr. Hakan Özcan ve Başhekim Dr. Mustafa Şen'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Yeni sezon formalarından hediye eden Elmalı, Genel Müdür Dr. Hakan Özcan'a teşekkür plaketi verdi. 7 sezondur takımlarına Medical Park Samsun Hastanesi'nin ana sponsor olduğunu söyleyen İlhan Elmalı "Desteklerini hiçbir zaman bizden esirgemeyen Medical Park Ailesine ve Medical Park Samsun Hastanesi yöneticilerine teşekkür ederim. Her zaman bizlerin yanında oldular. Biz de onların bize verdiği desteği boşa çıkarmamak için tüm gücümüz ile çalışıyoruz" dedi.

Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Dr. Hakan Özcan "Medical Park Samsun Engelligücü Gençlik ve Spor Kulübü'ne ana sponsorları olarak destek vermeye devam ediyoruz. Şehrimizin en önemli markası Samsunspor'un sağlık sponsoruyuz, her zaman, her alanda spora destek verdik. Şuan Samsunspor PTT 1. Lig'de lider durumda inşallah sezon sonunda şampiyon olarak şehrimizi Süper Lig'de temsil edecek. Aynı başarıyı Medical Park Samsun Engelligücü Gençlik ve Spor Kulübünden de bekliyoruz" diye konuştu.

Medical Park Samsun Hastanesi Başhekimi Dr. Mustafa Şen "Sporcu kardeşlerimizin başarısını görmek bizleri de çok mutlu ediyor. Engelli kardeşlerimizin engellerini aşarak sosyal hayata katılmasına ve yaptıkları işte başarılı olmasına en ufak bir katkıda biz sağlayabiliyorsak ne mutlu bizlere" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Spora Desteğe Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement