Sporcular Türkiye'ye Döndü - Son Dakika
Güncel

Sporcular Türkiye'ye Döndü

Sporcular Türkiye\'ye Döndü

Türkiye Motosiklet Federasyonu takımının milli sporcuları Şakir Şenkalaycı ve Serkan Özdemir yurda döndü.

22.01.2015 13:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arjantin, Şili ve Bolivya'da yapılan Dakar Rallisi'nde Spor Toto ve GAP İdaresi'nin destek verdiği Şakir Şenkalaycı ve Serkan Özdemir yurda döndü.

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda sporcuları Türkiye Motosiklet Federasyonu Asbaşkanı Ogün Baysan, Yönetim Kurulu Üyeleri Mahmut Nedim Akülke, Ali Ulusan, TMF hakemleri, sporcuların aileleri, yarışçılar ile yüzlerce motosiklet sever alkışlarla karşıladı.

Dakar'da Türkiye'yi temsil edip finişi gördüklerini belirten Şakir Şenkalaycı, "Dakar'da finiş görerek bayrağımızı son güne kadar takım arkadaşım Serkan ile dalgalandırdık. Önümüzdeki sene Dakar'da çok daha güzel başarılara imza atacağız" diye konuştu.

Dakar boyunca yarış severlerin desteklerinden büyük güç aldıklarını belirten Şenkalaycı, ayrıca Spor Toto Teşkilat Başkanlığı'na ve GAP İdaresi'ne desteklerinde dolayı teşekkür etti.

İlk defa Dakar'a katıldığını ve yarış hayatında önemli bir tecrübe edindiğine vurgu yapan Serkan Özdemir ise "Dakar'da İnanılmaz günler yaşadım. Benim için çok büyük tecrübe oldu. Çok yorulduk ama herşeye değdi. Bu karşılama da yorgunluğumuzu adeta aldı. Bize destek olan herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Sporcular Türkiye'ye Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement