Sporda Şiddete Karikatürle Tepki - Son Dakika
Spor

Sporda Şiddete Karikatürle Tepki

Sporda Şiddete Karikatürle Tepki

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İlkadım Gençlik Merkezi’nin düzenlediği Türkiye’de ilk kez yapılan ‘Okul Sporlarında Fair-Play Genç Karikatür Yarışması’nda dereceye giren öğrencilere ödülleri düzenlenen törenle verildi.

13.06.2015 16:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İlkadım Gençlik Merkezi'nin düzenlediği Türkiye'de ilk kez yapılan 'Okul Sporlarında Fair-Play Genç Karikatür Yarışması'nda dereceye giren öğrencilere ödülleri düzenlenen törenle verildi.

Yeşilyurt Alışveriş Merkezi'nde (AVM) düzenlenen ödül töreninde 118 karikatür arasında dereceye giren 14 kişiye bisiklet, fotoğraf makinesi, tablet, ayakkabı ve eşofman takımı hediye edildi. 'Okul Sporlarında Fair-Play Genç Karikatür Yarışması'na Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Erkan Özcan, Okul Sporları Şube Müdürü Ebru Coşkun Bayraktar, Muhasebe Şube Müdürü Mustafa Turgut, İlkadım Gençlik Merkezi Müdürü Şeyda Sağlam Gündüz, yarışmaya katılan öğrenciler, öğrenci yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Sporun sevgi, başarı, heyecan, mücadele, dürüstlük, birlik ve beraberlik olduğunu belirten İlkadım Gençlik Merkezi Müdürü Şeyda Sağlam Gündüz, "Spor, katılımcılar ve seyirciler olarak gündelik yaşamın bir parçasıdır. Fakat yarışmanın ve kazanmanın olduğu yerde maalesef ki olumsuz durumlarda meydana gelmektedir. Bu nedenle sporun gerçek amacı olan dostluk, barış ve kardeşliği öne çıkartan bir spor algısı yaratmak amacıyla Türkiye'de bir ilk olan 'Okul Sporlarında Fair-Play Genç Karikatür Yarışması'nı gerçekleştirdik" dedi.

Okul Sporlarında Fair-Play Genç Karikatür Yarışması'nda ortaokul kategorisinde Buse Kaya, Mustafa Enes Şen, Sude Seyhan, Ceren Aslanoğlu ve Şevval Tufan dereceye girerek ödüllerini aldı. Lise kategorisinde Melih Okur, Öznur Kurt, Zeynep Kazancı, Elif Macit ve Yiğit Selim ödül aldı. Üniversite kategorisinde Gülişah Şahin, Hilal Soyçiçek, Sema Çınar, Nurullah Altundağ ödül aldı. Hilal Soyçiçek bu kategoride bir de jüri özel ödülü aldı.

Yarışmaya katılan karikatürler bir gün boyunca Yeşilyurt AVM'de sergilendi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Sporda Şiddete Karikatürle Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement