Sporla Enerjini, Kızılay'la Geleceğini Hazırla' Projesi Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Sporla Enerjini, Kızılay'la Geleceğini Hazırla' Projesi Sona Erdi

Sporla Enerjini, Kızılay\'la Geleceğini Hazırla\' Projesi Sona Erdi

Türk Kızılayı Eskişehir Şubesi Kadın Kolları tarafından yürütülen spor faaliyetleri arasında bulunan ve Kore’nin ana sponsorluğunu yaptığı yaklaşık altı ay süren taekwondo çalışmaları, Kore’den gelen misafirlerin katılımıyla sona erdi.

04.02.2016 18:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Kızılayı Eskişehir Şubesi Kadın Kolları tarafından yürütülen spor faaliyetleri arasında bulunan ve Kore'nin ana sponsorluğunu yaptığı yaklaşık altı ay süren taekwondo çalışmaları, Kore'den gelen misafirlerin katılımıyla sona erdi.

Düzenlenen veda yemeğinde Koreli misafirler, Gu Jayong, Lee Hyea-Rin, Kim Hye-leon, Chai Min-Soo, Park Shin Min memnuniyetlerini dile getirerek, Kızılay ailesine teşekkür etti. Kızılay Eskişehir Şube Başkanı Yüksel Girgin ise yaptığı açıklamada, "Sporla, gençlerimizin bilinçli spor yapma alışkanlığı kazandırarak sağlıklı bir yaşam sürmelerine yardımcı olmak amaçlanmıştır. 'Sporla Enerjini, Kızılay'la Geleceğini Hazırla' projesinin bir diğer amacı ise, Eskişehirli gençlerin fiziksel ve ruhsal sağlığını korumak, toplumda spor kültür ve bilincini oluşturarak sporu hayatın bir parçası haline getirmektir. Koreli hocalarımıza teşekkür ediyoruz, kendilerine başarılar diliyoruz. Taekwondo çalışmalarımız devam ediyor ve edecek. Tüm Eskişehirli gençlerimizi spora davet ediyoruz" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sporla Enerjini, Kızılay'la Geleceğini Hazırla' Projesi Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement