Sporting Lizbon, Alves'e Yıllık 1.5 Milyon Euro Teklif Etti - Son Dakika
Spor

Sporting Lizbon, Alves'e Yıllık 1.5 Milyon Euro Teklif Etti

Portekiz Ligi ekiplerinden Sporting Lizbon, Fenerbahçe'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan ve 2.5 milyon Euro kazanan Bruno Alves'e, 1.5 milyon Euro teklif etti.

16.11.2014 15:59  Güncelleme: 16:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray derbisindeki gördüğü kırmızı kart sonrası Fenerbahçe'de istenmeyen adam ilan edilen Bruno Alves'in gönderilmesiyle ilgili süreçte şok gelişmeler yaşanıyor. Sarı-lacivertli kulübün 5.5 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edip, yıllık 2.5 milyon Euro ödediği Portekizli stoperin yıllık maliyeti tüm taliplerinin gözünü korkutuyor.

EN BÜYÜK ENGEL YILLIK MAAŞI

Alves'e ülkesinden Sporting Lizbon, Benfica ve Porto talip oldu. Sporting Teknik Direktörü Marco Silva, Alves'i alabileceklerini açıkladı. Fenerbahçe'de yıllık garanti 2.5 milyonun Euro'luk ücreti bu transferin önündeki en büyük engel. Alves'in Sporting'e transfer olabilmesi için geriye 2 yol kalıyor.

İlki Alves'in ücretinde 1 milyon Euro'luk indirime gitmesi. Bu durumda sarı-lacivertliler ile 1 yıl da sözleşmesi bulunan Alves yaklaşık 1.5 milyon Euro zarar ediyor.

GİTMESİ İÇİN FENERBAHÇE MAAŞI ÖDEMEYE DEVAM EDECEK

Alves ise zararı göze almıyor. Geriye tek çıkar yol kalıyor. Aradaki 1 milyon Euro'luk farkı Fenerbahçe yönetiminin ödemeye devam etmesi. Alves'in ücret sorunu çözülse de geriye bonservis problemi kalıyor. Sporting'in Bruno Alves'e kaynak oluşturabilmesi için Heldon, Mauricio ve Capel'i satması ya da Fenerbahçe'nin 5.5 milyon Euro'luk bonservisinde indirime gitmesi gerekiyor. Fenerbahçe her iki durumda da zarar ediyor.

Sporting Lizbon, Alves\'e Yıllık 1.5 Milyon Euro Teklif Etti
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Sporting Lizbon, Alves'e Yıllık 1.5 Milyon Euro Teklif Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • karadavut: Fenerbahçe tarihinde bir elvir balici real Madride kakaladi kar etti gerisi hep zarar 1 0 Yanıtla
  • Kemal TÜRK: Aptallık para ile değil ya kolay kazanılan paralar evet ödesinler bir milyon nedir ki, ali babanın çiftliği sömürün ülkemizi bizim çocuklarımızın yüzüne bakmayın ihanet arıyorlar işte ülkeye ihanet, takımlar yabancı futbolculara milyon dolarlar heba ederken ülkemize vergi dahi ödemiyorlar, bataktayız diyen geri zekalılar beş yıldızlı otellerden de geri kalmıyorlar aptallar ordusu takımları yönetiyor 0 0 Yanıtla

Advertisement