Spotify Kullananlara Müjde - Son Dakika
Güncel

Spotify Kullananlara Müjde

Spotify Kullananlara Müjde

Spotify'ın rakiplerinin gerisinde kalan aile planında bazı değişiklikler var. Popüler müzik akış hizmeti, altı kişilik bir aile için üyeliği ayda 14,99 TL olarak sabitledi.

25.05.2016 07:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spotify'ın rakiplerinin gerisinde kalan aile planında bazı değişiklikler var. Popüler müzik akış hizmeti, altı kişilik bir aile için üyeliği ayda 14,99 TL olarak sabitledi.

Firma daha öncesinde iki kişilik üyelik için bu ücreti talep ediyor, ancak her ek kişi için 5 dolar daha talep ediyordu. Spotify, planı zaten kullananların yeni, indirimli fiyatı bir sonraki ödeme zamanında göreceklerini söylüyor.

Spotify aile hesabı, aile üyelerinizin kendi Premium hesabına sahip olmalarına izin veriyor. Tüm hesapların faturası, ay sonunda tek bir fatura olarak ödeniyor. Spotify, aynı adreste oturup oturmadığınızı size adresinizi sorarak doğruluyor; ancak beraber oturduğunuz arkadaşlarınızı aileniz gibi göstermenin önünde bir engel olup olmadığı bilinmiyor.

Bu değişiklikle birlikte Spotify, başından beri bu planı sunan Apple Music ve yine yakın zamanda aynı planı sunmaya başlayan Google Play Music ile daha sıkı bir rakip haline gelmiş oldu.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Spotify Kullananlara Müjde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement