Spotify Vs. Apple Music - Son Dakika
Teknoloji

Spotify Vs. Apple Music

Spotify Vs. Apple Music

Yakın zamanda oldukça popüler bir hal alan çevrimiçi müzik dinleme platformları hayatta kalmak içinmüthiş bir rekabete girmiş durumdalar.

24.05.2016 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yakın zamanda oldukça popüler bir hal alan çevrimiçi müzik dinleme platformları hayatta kalmak içinmüthiş bir rekabete girmiş durumdalar. Şimdilik en iddialı iki firma olan Spotify ve Apple Music arasındaki rekabet gün geçtikçe daha da artıyor. Bu rekabet içinde Spotify biraz güçlükle ayakta kalıyor gibi.

Her iki platform için de premium üyelik bedeli aylık 9.99 lira iken aile planı fiyatlarında bazı farklılıklar vardı. Apple Music uygulamaya geçirdiği aile planı politikası ile 6 kişilik bir grup 14.99 karşılığında dilediklerince müzik keyfini sürdürebiliyorken, Spotify firması bu uygulamayı 5 kişilik veriyordu ve üstelik bunun bedeli aylık 29.99 idi. Fakat daha fazla direnç gösteremeyen Spotify firması yeni bir satış politikası belirleyerek Apple Music gibi 6 kişinin kullanabileceği bir paket ve aylık 14.99 fiyatıyla rekabetin içinde olduğunu gösterdi.

Aile planı çevrimiçi müzik dinleyicileri için çok hesaplı bir satış şeklinde konumunda olduğu için kullanıcılar tarafından daha fazla tercihi söz konusu. Herkesin kendi hesabında dilediği gibi müziği dinleyebildiği bu uygulamada normal premium üyelik avantajlarına da sahip olabiliyorsunuz. Yeni fiyat yapılandırmasından Kanada haricindeki diğer tüm ülkeler önümüzdeki aydan itibaren yararlanmaya başlayabilecekler.

Kaynak: Technosfer

Son Dakika Teknoloji Spotify Vs. Apple Music - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement