'SpringBreak 2016' ile Antalya Müziğe Doydu - Son Dakika
Güncel

'SpringBreak 2016' ile Antalya Müziğe Doydu

\'SpringBreak 2016\' ile Antalya Müziğe Doydu

'SpringBreak 2016', Unitravel ev sahipliğinde 21-24 Nisan tarihleri arasında Antalya Kemer Orange County Hotel'de gerçekleşti.

26.04.2016 14:50  Güncelleme: 14:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

3 gece 4 gün süren 'SpringBreak 2016' da yaklaşık 2 bin müziksever, ünlü DJ'ler 'Erdem Kınay, Cihat Uğurel, Emrah Göktaş, Wolfson, Blackloud, David Şaboy , Percussion Tai' ve sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz ile ünlü sunucu Öykü Serter'in muhteşem sahne performanslarıyla müzik, deniz ve güneşin keyfini çıkardılar.

'SpringBreak 2016' ya Öykü Serter Damgasını Vurdu...

Müzik ve eğlencenin 24 saat kesintisiz devam ettiği 'SpringBreak 2016'nın kapanışına ise ünlü sunucu Öykü Serter'in muhteşem DJ performası damgasını vurdu. Festivalin finalinde yaklaşık 2 bin kişi ellerindeki Türk Bayrakları'yla Öykü Serter'in çaldığı gençlik marşına eşlik etti. Meslek hayatına başladığı DJ'likle dinleyicilerin karşısına geçen Öykü Serter, performansı sonrası hem özel hayatı hem de sunuculuk kariyeriyle ilgili iddialı açıklamalarda bulundu.

'Ekranda istediğim şeyi yapmıyorum'

Ekranda sivri dilli olmasının kimi zaman tepki çektiğini belirten Serter,"İnsanlar bazen eleştiriyor, kavgalı, gürültülü bir de doğru düzgün bir şey sun diye. Ama bizde reality böyle oluyor. Ben reality sunucusuyum ve Türkiye'de bunu ilk yapan, jargonunu oluşturan benim. Bu anlamda şuan istediğim bir şeyi yaptığımı söyleyemem. Ama müzik yarışmalarımın hepsinde çok mutluydum. Akademi, Rising… Hep mutluydum. Çünkü gerçekten Allah vergisi bir yetenek üzerinden iş yapılıyordu. Bir manipülasyon ya da reality içerisinde olan bir durum değil, ortada bir yetenek vardı. Ben oraya güzelim ya da iki lafı bir araya getirebiliyorum diye de konmadım. Aklım var fikrim var. Ortamın gerektirdiği bir duruş var. Her şey anlık, televizyon böyle bir şey. O zaman da benim orada söylediğim söz, benim fikrim. Gerekiyorsa da söylerim. Taraf oluyorsam olurum. Sunucu tarafsız olmalı. Neye tarafsız, kime tarafsız? Orada adaletle ilgili bir problem varsa tabii ki taraf olmak zorundayım" dedi.

Kendi Zirvemde Değilim

Kariyerinde yurt dışından örnek aldığını ve zaman içerisinde ideallerinin köreldiğini belirten Serter ,"Dünyada televizyonculuk neyse, ekranda bir proje nasıl sunuluyorsa onları takip ediyorum. O anlamda benim hiç Türkiye'yle işim yok. Bir şekilde buraya adapte etmeye çalışıyorum mecburen. Elindeki malzeme zaten Türk insanı ve o insanın dokusu, doğruları, örfü, geleneği, adeti o doku içerisinde dünyayı uygulamak zorunda kalıyorum. Ama tabii ki yapmak istediğim şeyleri benim burada yapabilmem için daha çok zaman var. Kendi zirvemde değilim. Çünkü Türk televizyonunda, medyada kadının olabileceği sınırlar var. Haber spikeri, kadın kuşağı programı… Gece şovu yapan bir kadın yok mesela. Bunu yapmak istediğimden değil, istemem zaten. Gece şovu da bizde zaten gece şovu gibi değil. Çünkü bizim şöhretlilerimiz, ünlülerimiz de o esprilere eşlik edebilecek özgüven olsaydı eğer… O şakalara bozulduğu anda ekranda iş bitiyor. Dünyadaki gece şovlarına bakarsanız saçmalamak ve eğlenmek için bir aradalar. O yüzden bizden çok fazla pozitif iş çıkamıyor. Hep bir kavga, gürültü, tartışma… Ben istemez miyim eğleneyim? Ünlülerin kendi zayıflıklarını, özelliklerini ortaya koyabilecek bir şeyler olması lazım. Saturday Night Live diye bir şey var, kaç yıldır gidiyor. Amerika'da Biri Bizi Gözetliyor on beş sene önce başladı, kadın benden beş sene önce başlamıştı hala sunuyor. Bizde niye bitti? Bitti, tüketiliyor" dedi.

Kadınlar birbirini çekemez hele güzelse hiç çekemez

Sunuculuğunu yaptığı moda programıyla ilgili de soruları yanıtlayan Serter "O, moda programı değildi. O bir reality şovdu, kadınların bir araya geldikleri zaman evrensel ve kadim bir problem bu. Kadınlar birbirini çekemez, hele bir de güzelse hiç çekemez. Kendinden iyi de giyinmişse, yolabilir de. Bunun üstüne kurulu. Bu dünyada, tarihte böyle süre gelmiş." dedi.

Geleneksel ve mutaassıp bir kadınım

Günümüzde ilişkilerin çok çabuk ilerlediği ve tüketildiğine de değinen Serter "Ben mahremime çok önem veririm. Benim kadar özenli mahrem yaşayacak bir karşılığımı bulamadığım için de hayatımda kimse yok. Sosyal medyadan tanışılıp, iki yemek yiyip sonra da beraber olunuyor. Aslında marjinal gibi görünüpte çok geleneksel, klasik, bir o kadar da mutaassıp bir kadınım. Bu tarafa baktığım zaman ilişkilerin o çerçevede kalmadığını görüyorum. Üzüleceğime de yalnız kalırım, yalnız kalmaktan da hoşlanıyorum." dedi. Çocuk yapmayı da istediğini dile getiren Serter, "Bunun için bir de baba lazım, gerçek bir baba lazım. Benim babam ve kafamdaki tablo kusursuz olduğu için yok yani… Babamızın yerine sevemiyoruz. Ama dediğim gibi hala umudumu yitirmedim" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'SpringBreak 2016' ile Antalya Müziğe Doydu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement