Sri Lanka Ulaştırma Bakanı, Kapadokya' ya Hayran Kaldı - Son Dakika
Güncel

Sri Lanka Ulaştırma Bakanı, Kapadokya' ya Hayran Kaldı

Sri Lanka Ulaştırma Bakanı, Kapadokya\' ya Hayran Kaldı

Sri Lanka Cumhuriyeti Ulaştırma Bakanı Nimal Siripala de Silva, ülkesinin Nevşehir Fahri Konsolosu Avukat Mahmut Sami Uluer' in misafiri olarak Kapadokya'ya geldi.

24.05.2016 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sri Lanka Cumhuriyeti Ulaştırma Bakanı Nimal Siripala de Silva, ülkesinin Nevşehir Fahri Konsolosu Avukat Mahmut Sami Uluer' in misafiri olarak Kapadokya'ya geldi.

Ulaştırma Bakanı Nimal Siripala de Silva ve beraberindeki heyet, Ankara Büyükelçisi Pakeer Mohideen Amza ile birlikte dünyaca ünlü kültür, tarih, doğa, manzara ve sıcak hava balonculuğu merkezlerinden Kapadokya Bölgesi'ni gezdi. Dünyanın en gözde sıcak hava balonu rotalarından biri olan Kapadokya'yı gökyüzünden keşfeden Nimal Siripala de Silva ve beraberindekiler, Kapadokya'ya ilk defa geldiklerini ve hayran kaldıklarını söyledi

Sri Lanka Cumhuriyeti Nevşehir Fahri Konsolosu Avukat Mahmut Sami Uluer tarafından Ulaştırma Bakanı Nimal Siripala de Silva'ya gümüş kaplamalı Kapadokya haritası üzerine balon kabatması olan plaket verildi.

- Nevşehir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sri Lanka Ulaştırma Bakanı, Kapadokya' ya Hayran Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi
    21:37 Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi

    Van'ın İpekyolu ilçesinde define avcılarının kazı yaptığı ihbarı üzerine olay yerine giden jandarma ve emniyet personeli, mühimmat ele geçirdi. Jandarma ve emniyet ekipleri, kazı alanında güvenlik önlemi alarak çalışma başlattı ve mühimmatı ele geçirdi. Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.


Advertisement